Bondehaven 22, 8541 Skødstrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Veldisponeret ejendom i indflytningsklar stand

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Velkommen til denne veldisponerede ejendom, der er klar til indflytning. Villaen er løbende renoveret og fremstår med moderne opdateringer, herunder et nyt køkken, troldtekt lofter og nye gulve.

Når man træder ind i villaen, mødes man af en lys entré, der fører til to gode værelser samt husets badeværelse. Badeværelset fremstår i neutrale klinker og er udstyret med en bruseniche. Det nyere køkken fra Ikea er i åben forbindelse med alrum og stue, der giver mulighed for sociale sammenkomster. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers med direkte udgang til en fliseterrasse.

Ejendommen har en stor terrasse, hvor solen kan nydes, samt en lukket have, der giver privatliv og mulighed for udendørs aktiviteter. Både taget og vinduerne er blevet udskiftet, hvilket sikrer en moderne og energieffektiv bolig. Til huset hører ligeledes skur samt lukket garage.

Beliggenheden er ideel med kort afstand til skole, motorvej, indkøb samt offentlig transport til Aarhus via bus og letbane.

Denne ejendom er perfekt til dem, der ønsker en veldisponeret bolig i moderne stand, og samtidig sætter pris på bekvemmeligheden ved at have alle fornødenheder inden for nem adgang. Book en fremvisning i dag og oplev alt, hvad denne ejendom har at byde på….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bondehaven 22 , 8541 Skødstrup2.650.000 kr.25.178 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.183 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 97 ㎡Grund: 700 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1962