Brendstrupsvej 21, 6800 Varde

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med god grundplan og fire værelser

Denne villa tilbyder en skøn beliggenhed i det attraktive sygehuskvarter få minutters gang fra Skansen og Varde Miniby. Ikke nok med at boligen har en rigtig god central beliggenhed, har den også en utrolig veludnyttet grundplan med fire værelser og en stor, lys opholdsstue. Tilmed er der en lækker terrasse, hvor I kan nyde eftermiddags- og aftensolen.

Med en overkommelig modernisering, får man rigtig fine betingelser med den gode planløsning og beliggenheden. Da området tilbyder alt fra byliv til natur indenfor kort afstand, så er denne villa ideel for jer, der ønsker at være tæt på de ting i hverdagen.

Huset har en stor opholdsstue med flotte vinduespartier langs rummet, der sikrer en god gennemstrømning af lys. Da stuen er yderst rummelig, er der både plads til at indrette sig med et sofahjørne samt en plads til spisebord. Fra stuen er der udgang til en velholdt have med en skøn terrasse med aftensol.

Pt. ligger køkkenet for sig selv, men ønsker I en moderne løsning køkkenalrum-løsning, kan I evt. undersøge muligheden for at åbne op ind til stuen. Vil I derimod gerne bevare køkkenet, er det også en udmærket løsning, da der er fin plads til at have et mindre spisebord derude.

Foruden opholdsrummene rummer boligen også fire værelser og en krog i fordelingsgangen, hvor der er plads til kontorsager, symaskinen eller lignende. Desuden er der et flot badeværelse, et toilet, en baggang og en pæn indgang med et vindfang. Underetagen byder på 31 m2 disponibelt rum, der fungerer som ekstra opbevaringsplads samt vaskerum. Huset tilbyder ydermere en carport og et skur til haveredskaber, cykler mm.

Ønsker I at vide mere om denne villa på Brendstrupsvej 21? Så ring og bestil en fremvisning hos os….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Brendstrupsvej 21 , 6800 Varde1.850.000 kr.11.392 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.389 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 148 ㎡Grund: 553 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x