Broby Overdrev 16, 4180 Sorø

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

HÅNDVÆRKERTILBUD I ROLIGE NATUROMGIVELSER

HÅNDVÆRKERTILBUD

Er du på udkig efter et håndværkertilbud eller drømmer om at bygge nyt hus og samtidig ønsker at bo i rolige og naturskønne omgivelser, så er denne ejendom måske det helt rigtige valg.

Beliggenheden er helt i top på lukket vej lige ved Sønderskoven og alligevel tæt på Sorøs sydlige del Frederiksberg, som byder på gode indkøbsmuligheder, skole, idrætsområde, daginstitutioner og stationen.

Grunden er med tæt beplantning og med mulighed for at anlægge en dejlig have.

Beboelsen og bygningerne fremtræder generelt i gammel stand.

Indeholder: Entré. Badeværelse. Køkken. Stue med pilleovn. Udestue. Bryggers med trappe til 1. sal. 1. salen er med loftrum og soveværelse.

Sorø er kendt for sine naturskønne omgivelser med mange søer og skove. Sorø har en central beliggenhed på Sjælland. God infrastruktur med bl.a. motorvejsforbindelse til København og Fyn/Jylland samt tog hver ½ time til såvel København som Fyn/Jylland. Byen byder på alle indkøbsmuligheder, Akademihaven, gymnasium, daginstitutioner samt både privat og offentlige folkeskoler. Hertil kommer kulturaktiviteter i form af biograf, kulturcafé, muséer m.v. Sorø Golfklub og det naturskønne område ved Tystrup Sø og Susåen ligger lige syd for ejendommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Broby Overdrev 16 , 4180 Sorø795.000 kr.9.962 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.540 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 73 ㎡Grund: 772 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1909

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x