Broholmvej 11, 7600 Struer

7600 broholmvej 11 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot og velholdt landejendom med jordvarme og solcelleanlæg

I naturskønne omgivelser tæt på Klosterheden finder I denne flotte og velholdte landejendom, der er gennemgribende renoveret i år 2000. Her får I en ejendom, som takket være jordvarme og solceller bliver et energivenligt bekendtskab. I kan tilmed se frem til en ugeneret beliggenhed i udpræget smukke omgivelser – men stadig kun 10 minutter fra Struer.

Ejendommen er oprindeligt fra 1937, men de gennemgribende renoveringer har formet huset med årene. Derfor er det en moderne bolig, der venter jer, og de mange flotte opdateringer giver et godt indtryk. Blandt andet er der indbygget garage, ligesom det 134 m² store maskinhus fra 2002 også byder på fine faciliteter. Her er plads til opbevaring, værksted og lignende, og jordtilliggendet på cirka 2,1 hektar tilbyder masser af albuerum.

Stuehuset fremstår i en attraktiv, klassisk stil med afvalmede tagflader, sprossevinduer og diskrete karnapper. Inden døre får I 236 m² bolig, og de mange kvadratmeter fordeler sig over to etager. Bryggerset og værkstedet fungerer som buffer mellem garagen og boligen, som i stueplan byder på to værelser. Værelserne samles om en moderne multirum, og foruden et lille badeværelse står resten af etagen i opholdsrummenes tegn. Køkken-alrummet flyder i ét med stuen, hvor man har ført loftet til kip og blotlagt den smukke bjælkekonstruktion. Tilsvarende føjer køkken-alrummets karnap en nærmest herskabelig stemning til spiseafsnittet. Endelig byder førstesalen på fire yderligere værelser, der ligesom etagens ekstra badeværelse mødes om en rummelig, møblérbar repos.

I forbindelse med de omfattende renoveringer blev der også installeret jordvarme i 2009, ligesom man fandt plads til et 6 kW solcelleanlæg i 2012. Den store grund giver jer masser af plads at udfolde jer på. Terrasserne omkring huset er decideret lækre, og med skov i baghaven bliver omgivelserne både naturskønne og ugenerede.

Ejendommen ligger lidt vest for Struer, så I befinder jer ikke kun midt i naturen men også tæt på alt det praktiske som skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. Kontakt os på telefon 96 63 40 00 for at høre mere ved en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Broholmvej 11 , 7600 Struer2.995.000 kr.11.336 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.842 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 236 ㎡Grund: 21000 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1937

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x