Bygaden 16, 4983 Dannemare

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Atmosfærefyldt & smukt landsted med 1 hektar grund

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Velkommen til et virkeligt smukt landsted i idylliske og atmosfære fyldte omgivelser, du er fanget af stemningen straks du ankommer.

Der er tale om en 3-længet ejendom opført i bindingsværk med stråtag, alt virkelig godt holdt og vedligeholdt.

Boligen har et boligareal på hele 260 m2, og er beliggende på en knap 10.000 m2 stor grund som er udlagt som to indhegnede arealer velegnet til frugt og grønt eller dyrehold, samt en skønt opholdshave med et vidunderligt kig udover åbne marker. I opholdshaven er der stor havestue/orangeri, solrige terrasser samt udhus til opbevaring.

Boligen rummer i sagens natur super fint med et bolig areal på 260 m2, og rummer således bla. skøn stor opholdsstue med loft til kip, med trappe til stort soveværelse. Dertil nydeligt landkøkken i forbindelse med en fin hverdagsstue samt i forlængelse heraf fordelingsgang til bad -og toilet samt soveværelse. På 1. sal er der yderligere 2 værelser, så ejendommen reelt rummer 4 soverum ialt.

På ejendommen er der ved boboelsen tillige en stor dobbelt garage med udhus plads, og bagerst mod vest på grunden er der tillige et fint maskinhus – som for den sagsskyld kan indrettes til stald.

Ejendommen er kategorisk el-opvarmet, men ejer anvender også en nyere petroliumsovn som er placeret centralt i huset.

Er du til et særligt sted med god plads både inde og ude – i en atmosfære og med sjæl, så er dette et virkelig godt bud.
**********************************
Læs mere om regionen og området under ”Nyttige links”.
# Flexbolig. Langt de fleste boliger her i regionen kan opnå fleksbolig tilladelse, således at der ikke er bopælspligt. Du kan læse mere om ordningen her www.flexbolig.nu…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bygaden 16 , 4983 Dannemare1.599.000 kr.5.655 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.445 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 260 ㎡Grund: 9253 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1827

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x