Byvej 21A, 8654 Bryrup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet villa centralt i Bryrup

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/6 – klik på billede –

Velkommen til Byvej 21A. Her har EDC fornøjelsen af at byde dig velkommen til denne fine 1-plans villa beliggende centralt i Bryrup med ca. 1 km til både skole, børnehave, sportsplads og søbad. Desuden byder Bryrup på den skønneste natur og stisystemer, som ligeledes kan tilgås med kort afstand fra boligen.

Når du træder ind i boligen fra 1963, bliver du mødt af en rummelig fordelergang. Herfra er der adgang til to værelser, badeværelse og ikke mindst til boligens leve rum: Køkkenalrum i forbindelse med stue. Fra stuen kan en af to terrasser tilgås og herfra kan solen nydes stort set hele dagen. Værd at nævne er at der er lagt nyt tag i 2022 samt nyere gulve med gulvvarme overalt.

Boligen er beliggende centralt og har det meste af haven beliggende mod syd. Hvis du søger efter en hyggelig og mindre villa med god indretning og med muligheder, så er dette boligen for dig.

Kontakt EDC allerede i dag for en fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Byvej 21A , 8654 Bryrup1.095.000 kr.10.234 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.128 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 107 ㎡Grund: 316 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1963

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x