Dagsværmervej 37, 3300 Frederiksværk

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Godt og gedigent muret sommerhus på lukket stikvek i Lille Kregme

På en 1.248 m² stor græsanlagt grund i det fredelige Lille Kregme ligger dette dejlige 70 m² store sommerhus opført i gule sten og med tag af bølgeeternit. Lille Kregme er et rigtig hyggeligt sommerhusområde, specielt for dem der elsker naturen. Man er nemlig i gåafstand fra både Grævlingehøjen, hvor solnedgangen over Roskilde Fjord kan nydes, og også fra selve Roskilde Fjord med gode muligheder for at bade og gå tur langs stranden. Har du ikke bil ligger togstationen i nærheden og som nabo til stationen ligger Rema1000, så indkøb kan foretages på vej til og fra sommerhuset.

Grunden er beliggende for enden af lille lukket stikvej og huset er placeret helt tilbagetrukket på grunden, så man har hele den syd- og vestvendte græsplæne at boltre sig på. Foran huset er der en dejlig stor delvis overdækket træterrasse som indbyder til afslapning.

Huset er indrettet med en god lille entré, 2 rigtig gode soveværelser samt et mindre børneværelse/kammer. Pænt badeværelse med sorte gulvklinker og hvide 15×15 vægfliser i brusenichen. God vinkelopholdsstue med plads til spisebordet i forbindelse med det åbne køkken, hvorfra der er terassedør ud til træterrassen. I stuen er der både en dekorativ væghængt brændeovn samt en varmepumpe. Parketgulv i stue og klikgulve i værelserne. Endvidere tilhørende udhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dagsværmervej 37 , 3300 Frederiksværk1.165.000 kr.16.294 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.799 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 70 ㎡Grund: 1248 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968