Digevej 1, 7550 Sørvad

7550 digevej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Solid bolig med rolig beliggenhed og 3 soverum.

Denne præsentable bolig ligger i byen Sørvad, som er et velfungerende landsbysamfund, hvor der er et rigtigt godt fællesskab og sammenhold. Der er bl.a. en god skole med 0.-9. klassetrin. Desuden SFO, børnehave og indkøbsmuligheder i Dagli´ Brugsen. Lige uden for byen ligger der store rekreative områder med rige muligheder for vandre- og løbeture.

Huset her er solidt bygget med muret facade i røde teglsten. Taget er beklædt med et Decra tag, og der er hvide plastvinduer. Den udvendige vedligeholdelse er således minimal.

Boligen er indrettet med Entre, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler – en Fordelingsgang – et dejligt lyst Badeværelse med bruseniche – 3 gode Soverum – et pænt Spisekøkken med udgang til haven – en hyggelig Stue.

I 2008 er der bygget en muret garage på 34 m2.

Haven er anlagt, så den er nem at holde med primært en græsplæne omkranset af en levende hæk.

Regnvand og kloakvand er adskilt på grunden, og der er fiber i vejen forbi huset.

Her er mulighed for at bo godt og billigt i trygge rammer. (Prismæssigt vil huset også være velegnet som et køb til udlejning.)…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Digevej 1 , 7550 Sørvad795.000 kr.6.943 kr/㎡Ejer Udgifter: 825 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 106 ㎡Grund: 700 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2008-04-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x