Dybbølgårdevej 8, 6360 Tinglev

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Har du drømmen om at bo helt for dig selv på landet?

Så velkommen til Dybbølgårdevej 8! Her bor du for enden af en lukket vej, helt for dig selv, og omgivet af skovområde. Der er 2,9 HA tilhørende ejendommen. Arealet henligger for øjeblikket som græsmark, og du kan således sidde i køkkenet, stuen eller på terrassen og nyde det omkringliggende dyre- og fugleliv på første parket. Indenfor 5 minutters kørsel fra ejendommen, er du i Tinglev, hvor du finder skoler, børnehaver, indkøbsmuligheder samt et mangfoldigt foreningsliv, der tilgodeser alle i familien. Byskoven indbyder med spændende kulturelle arrangementer og banegården har fine tog- og busforbindelser udadtil. Du er nær ved motorvejstilkørslen ved Torp eller Kliplev, ligesom du er tæt på den dansk-tyske grænse og den hyggelige havneby Flensborg mod syd.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og med 252 m² boligareal ifølge BBR. Planløsningen er opdelt i to. Når du står i gårdspladsen og kigger til højre, har du en gæsteafdeling med gennemgangsstue/multirum, soveværelse og badeværelse samt bryggers/baggang med udgang til loen og gildesalen. Til venstre finder du spisestue, med fransk dør til stort og indbydende køkken-alrum. Køkkenet fremstår med hvide elementer, der går godt i spænd med den mørke bordplade. Værelse/kontor. Kæmpe stue med kakkelovn, træplankegule og et dejligt lysindfald fra de store vinduer. Soveværelse og børneværelse. Tidløst badeværelse med klinkegulv med gulvvarme og vægklinke, bruser med glasdør, lyst skabsmiljø og vask. I de fleste indvendige rum, er der harmoniske listelofter og rustikke træplankegulve, der passer godt overens med ejendommens sjæl og de naturfyldte omgivelser. Uudnyttet loftsrum, hvor der p.t. er to gode opbevaringsrum (ikke boligareal).

Den tidligere stald, på 117 m² jf. BBR, er ombygget til hyggelig gildesal med hvid malede velvingelofter, støbt gulv og brændeovn der giver hygge og varme i rummet. Endvidere 2 rum med god opbevaringsplads og separat rum, der anvendes som motionsrum.
30 m² dobbelt carport samt 76 m² udhus med mulighed for hobbyværksted, opbevaring eller hvad du måtte have behov for. Mod syd forefindes der 96 m² stald/udhus, som tidligere har været brugt til mindre kvæghold.

Haven fremstår letpasselig, primært udlagt i græsplane og med stor sydvendt terrasse, hvorfra roen og naturlivet kan nydes. Denne bolig skal du se og opleve og du vil med sikkerhed synes om roen og ugenertheden, der præger stedet, men også det dejlige lysindfald fra de store vinduer og de åbne og rummelige lyse rum indvendigt. Opvarmning sker via jordvarmeanlæg placeret i loen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dybbølgårdevej 8 , 6360 Tinglev2.195.000 kr.7.930 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.493 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 252 ㎡Grund: 29081 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1947

Der er ingen anmendelse på “Dybbølgårdevej 8

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.