Egebækvænge 3, 4600 Køge

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Når livet har noget stort at tilbyde

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/4 – klik på billede –

Blinklyset er slået til. Du holder tilbage for en skøn børnefamilie, der er ude og gå en tur på Humlebækvej. Moren der skubber klapvognen smiler og faderen vinker anerkendende og taknemmeligt. Deres ældste kommer sidst over vejen, men han er også travlt optaget med at styre dragen, som nyder godt af den svage brise der forfriskende trækker ind fra Øresund. Familien forsvinder ud af syne på deres vej ned til stisystemer og grønne områder.

Forventningerne stiger i takt med at man ankommer og parkerer bilen for enden af Egebækvænge – et lukket og hyggeligt vænge i Køge Nord.

De røde sten udstråler varme og hjemlighed. Haven vender rigtigt og står veltrimmet, flot og prægtig. Her indbydes til både boldspil, luftgeværskydning efter musvit og grill-aftener på den sydvendte terrasse.

Langs indkørslen hvor fibernettet netop er indlagt og strøm er udtrukket og klargjort til ladestander, ligger en 55 kvadratmeter stor carport og garage/hobbyrum. Den er muret op i samme stil som huset.

”Et grundmuret parcelhus til helårsbeboelse” står der på bygningsattesten fra 1968 hvor opførslen af et af de mest velbyggede og smagfulde herskaber i Køge Nord begyndte.

Palæet er en fryd for øjet både ude, såvel som inde, hvor den flotte gennemgående og nyslebet fletparket betrædes nøjsomt som man begiver sig ind i ejendommens hjerte. Her har sælger for nyligt fået åbnet op og lavet et prægtigt køkken-alrum med en lækker køkkenø og god belysning fra de nye energivenlige spots i loftet.

Indendøre byder ejendommen på 3 gode og nyistandsatte værelser, der ligesom resten af ejendommen netop har fået pudsede vægge og lofter.Selv en tur på det “lille hus” er en fremragende oplevelse – sælger har nemlig fået lavet et helt nyt badeværelse her i 2024.

Fibernettet i ejendommen og roen i området gør hjemmearbejdsdagen til en fornøjelse, og skulle man ikke være en del af det hjemarbejdende folk, er infrastrukturen i området gudskelov fremragende med mindre end to minutter til motorvejstilkørslen, og mindre en 5 minutter på cykel til Køge Nord Station og lynforbindelserne til København.

Velkommen til Egebækvænge – sæt god tid af, for du har lyst til at blive hængende….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Egebækvænge 3 , 4600 Køge3.695.000 kr.28.478 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.453 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 116 ㎡Grund: 843 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-14 check den her