Nyvej 62, 5762 Vester Skerninge

5762 nyvej 62 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Søger du en stor grund med gamle opvoksede træer, en stor garage/værksted med masser af anvendelses muligheder samt en etplans bolig midt i populært landsbymiljø med efterspurgt friskole, god lokal brugs, forsamlingshus og kort afstand til lystbådehavn.Er du ikke ked af at smøge ærmerne op og foretage vedligeholdelse, samt forbedringer på din bolig, kan det være denne ejendom du leder efter – du får rigtigt mange muligheder til prisen.Ejendommen består af meget stor vestvendt have med flotte gamle træer, en lys og venlig bolig, billigt opvarmet med nyere træpilleanlæg og indrettet med: Entre/baggang, stort værelse, åbent køkken i forbindelse med spiseplads, badeværelse samt stort værelse, rummelig vinkel opholdsstue, med 2 udgange til terrasse og have samt stort værelse. (mulighed for et yderligere værelse) – Man kan flytte ind i boligen som den er, men skal forvente at bruge tid og penge på at reparere og male ejendommen udvendigt til sommer.Til ejendommen er godt parkeringsareal, meget stor garage/værksted med god loftshøjde og utallige anvendelsesmuligheder.Beliggende midt i byen, med 1 minuts gang til Brugsen, gåafstand til friskole, forsamlingshus, kirke og få min. kørsel til Fjællebroens Lystbådehavn. – gode busforbindelser mod Fåborg og Svendborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nyvej 62 , 5762 Vester Skerninge2.295.000 kr.19.913 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.906 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 136 ㎡Grund: 1394 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1878Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-05 check den her

Nyvej 62, 5762 Vester Skerninge

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Regulær 1. plans villa i attraktive Ulbølle

Her i Ulbølle på Nyvej 62 finder I denne indflytningsklare villa og rummelige villa. Det nemme valg i den travle hverdag – tæt på indkøb, foreningsliv mv.Enkelhed, lysindfald og gode, regulære rum med plads til liv og bevægelse. Interiøret og rumindretningen er fordelt udfra princippet omkring enkle og rene linjer.

Indretningen rummer bl.a. et hyggeligt stort køkken, med stue i forlængelse heraf, hvor der virkelig er plads til familielivet og gæster. Fint badeværelse, 3 gode og regulære værelser, med mulighed for etablering af et fjerde og et rigtig godt bryggers med viktualierum i forlængelse. Afslutningsvis byder ejendommen på en god og rummelig entré med pillefyr. Fra stuen har man desuden let adgang via en terrassedør ud til den store og hyggelige terrasse og det skønne havemiljø.

Hertil byder ejendommen desuden på 114 kvm garage som er god og praktisk.

På mange måder er boligen her den ideelle bolig for både seniorerne og børnefamilien der værdsætter det nære, det sunde, det trygge og det naturlige.

Foruden det store garage/værksted ligger ejendommen på en stor og ugeneret grund med mange store træer og hyggekroge.
I Ulbølle og omegn finder I den ”kreative klasse”. Her er plads til forskellighed og plads til hinanden. Et socialt miljø som bygger på sammenhold og fællesskab. Udover det, så tilbyder nærmiljøet gode indkøbsmuligheder, gode idrætsfaciliteter, daginstitutioner og skole. Fra ejendommen er der gå- og cykelafstand til alle disse faciliteter, og kvarteret er trygt og sikkert at færdes i for små, som store.

Nyvej 62 er et klassisk parcelhus når det er bedst. Velholdt og med en rigtig god beliggenhed i rolige og naturrige omgivelser. Så skal det være let og enkelt, er denne bolig et rigtig godt bud på en ”kur”….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nyvej 62 , 5762 Vester Skerninge850.000 kr.5.070 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.983 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 136 ㎡Grund: 1394 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1878