Præstevangen 13, 6715 Esbjerg N

6715 praestevangen 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

ET-PLANSVILLA MED DEN RETTE BELIGGENHED!

Vi er begejstrede for at kunne præsentere Præstevangen 13. Beliggende i et fredeligt kvarter på et lukket vænge, er denne bolig det perfekte tilflugtssted fra hverdagens travlhed. Med nærhed til skole, har dine børn altid en kort gåtur til uddannelse og leg.
Inde venter en veludtænkt planløsning med tre gode værelser, og muligheden for at etablere et ekstra værelse som giver fleksibilitet til at tilpasse boligen efter dine behov.

Boligen har et nyrenoveret køkken, der stråler af elegance og f…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Præstevangen 13 , 6715 Esbjerg N1.748.000 kr.9.779 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.939 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 167 ㎡Grund: 814 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2014-06-19 check den her

Præstevangen 13, 6715 Esbjerg N

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar familievilla på børnevenlig vej i Bryndum

Er du på udkig efter det perfekte sted for dine børn at vokse op? Så kan du godt sætte Præstevangen 13 allerøverst på ønskelisten. Villaen ligger i en lukket lomme i et børnevenligt kvarter i Bryndum og er fuldstændig indflytningsklar.Der bor mange børnefamilier på vejen, og det er en af den slags veje, hvor man kender hinanden og holder gadefest en gang om året. For enden af vejen er der en fin naturlegeplads til svævebane, bålsted og sandkasse, og så er der desuden blot 800 meter til Troldehulen, som er en privat døgnåben daginstitution. Derudover tager det blot fem minutter at cykle hen til skolen i Tarp, og der er cykelsti hele vejen.Villaen er opført i 1974, men gennem de senere år er den gennemgribende moderniseret. I 2015 satte man et flot køkken op med elementer fra Ikea og renoverede bryggerset, mens man et par år senere etablerede gulvvarme i boligens soveværelser. Derudover er der løbende skiftet vinduer når de trængte, ligesom der er blevet hulmursisoleret og lavet nye lofter med isolering og ny el flere steder. Udestuen fik nyt termotag i 2019, og noget af det allerseneste, der er lavet, er zinktagrenderne og rygningen, som er fra 2021. Der er klargjort til gulvvarme i de rum, der ikke allerede har det, og boligens varmeveksler er af nyere dato. Boligen byder på en stor vinkelstue med pejseafdeling i den ene ende, og derudover er der tre soveværelser, et køkken og to badeværelser, mens en stor hall, der binder det hele sammen. Fra stuen er der direkte udgang til en virkelig dejlig udestue, der vender stik syd og derfor kan forlænge sommeren med flere måneder. Der er fliser hele vejen rundt om huset, og i baghaven er der bl.a. to yderligere terrasser, et tulipantræ og et pæreespalier samt nyere ligusterhække rundt langs kanten og ved terrassen til at tage vinden. Til ejendommen hører også et udhus med garage og værksted. I garagen er der Troldtektplader på væggene og i loftet også har den desuden en smørregrav. Du skylder dig selv og din familie at opleve dette hus indefra. Ring derfor allerede i dag, og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Præstevangen 13 , 6715 Esbjerg N1.875.000 kr.10.490 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.334 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 167 ㎡Grund: 814 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974