Ejlif Krogagers Vej 158, 6731 Tjæreborg

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nybygget familievilla i eksklusiv stil på 160 m2, beliggende i børnevenlige Tjæreborg.

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

Nybygget familievilla i eksklusiv stil på 160 m2, beliggende i børnevenlige Tjæreborg.

Attraktivt og børnevenligt beliggende i det eftertragtede Tjæreborg, har vi nu hos EDC Poul Erik Bech glæden af at kunne tilbyde vores kunder dette nyopførte og moderne familiehjem, bygget af HusCompagniet.

Tjæreborg er særligt efterspurgt hos børnefamilier på grund af de yderst velfungerende stisystemer, adgang til god skole og sportsklub, institutioner, grønne områder og gode indkøbsmuligheder. Man er desuden kun 15 min fra Esbjerg.

Ejendommen indeholder:
Lys og rummelig entré med plads til garderobe og adgang til det praktiske bryggers med god plads til opbevaring, grovkøkken og vaskemaskine/tørretumbler. De 2 første af de i alt 3 børneværelser, er beliggende for sig selv i husets sydlige ende, tæt på entréen og helt ugeneret af resten af ejendommen. Det eksklusive gæstebadeværelse er også beliggende sammen med de 2 værelser og stilen er lys og enkel. Hjertet og samlingspunktet i denne ejendom er det fantastisk køkken med stor og praktisk kogeø, beliggende som del af det åbne alrum med masser af plads til gæster. Stilen er igen enkel og smagfuld, det skal desuden nævnes at man har et skjult viktualier rum bag den flotte skabsvæg, hvor der også er fuldt køleskab og fryseskab. Der er fra alrummet udgang til den syd/vest vendte overdækkede terrasse, samt videre ud i den helt nyanlagte have med eksklusiv terrasse i sildebensmønster. Den lyse og hyggelige stue er også åbent beliggende til alrummet og giver masser af muligheder for indretning. Det sidste af de 3 børneværelser har adgang fra køkken/alrummet og er derfor perfekt beliggende i forhold til forældreafdelingen, typisk vil et værelse som dette blive benyttet som babyværelse eller kontor. Den fantastisk forældreafdeling indeholder både et rummeligt soveværelse, endnu et tilsvarende eksklusivt badeværelse og et praktisk Walk in closet.

Denne ejendom har mange detaljer som sælger har brugt rigtigt meget tid på at overveje og har lavet som dyre opgraderinger, derfor skal man også give sig god tid til at få hele oplevelsen på en fremvisning.

Til ejendommen hører:
En helt nyanlagt have med skøn overdækket terrasse, hvor det altid kan nydes sol, samt hvor man har plads til legende børn. Der er desuden en integreret dobbeltcarport med direkte indgang til ejendommen, samt et stort og isoleret skurrum med klinker.

Vi glæder os meget til at fremvise denne fantastiske familievilla i attraktive Tjæreborg, og står klar til at aftale en fremvisning eller besvare spørgsmål på 76104800….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ejlif Krogagers Vej 158 , 6731 Tjæreborg3.498.000 kr.20.821 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.776 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 160 ㎡Grund: 1097 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2022

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x