Elmegården 28, 4450 Jyderup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

1-plansvilla i attraktivt område

Boligen er beliggende i Elmegården, som er det absolut bedste kvarter i Jyderup for børnefamilierne. I kommer til at bo på en stille og blind villavej. Når børnene skal i skole kan de cykle af cykelsti hele vejen med ca. 500 meter til skolen. I forbindelse med skolen, som har 0.-9. klasse finder I også børnehuset ’Galaxen’. Hvis I ønsker børnene, skal på friskole findes der to muligheder med Bregninge-Bjergsted og Højbo friskole, hvor der findes offentlig transport til begge. Udover de gode skolefaciliteter i byen findes der et hav af indkøbsmuligheder, specialforretninger og meget mere. Hvis I ønsker at dyrke motion, tilbyder Jyderup jer svømmehal, sportshal, tennisbaner, fodboldbaner, træningscentre mv. Til pendlerne skal det nævnes, at der er togstation i byen med regionalbanen, som kører mellem Kalundborg-Københavns Hovedbanegård. I bil findes der motortrafikvej, som ender ud i Holbæk Motorvejen få min. fra ejendommen. I kan køre til Holbæk på ca. 25 min, Roskilde på ca. 35 min og Københavns Hovedbanegård på ca. 1 time.
Hvis I drømmer om skøn natur kan det næsten ikke blive bedre. Jyderup er omgivet af skov og har fantastiske Skarresø, hvor I kan gå runden på ca. 11 km.

Her kan I få jer et dejligt træhus fra 2004! Boligen er enormt godt udnyttet med mange lækre detaljer såsom gulvvarme i hele huset, genvex anlæg, centralstøvsuger og meget mere.
Boligen indeholder: Stor entré (sælger har benyttet den som mini stue), bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler, lyst køkkenalrum med dobbeltdøre til den skønne stue. Fra stuen er der udgang til den enormt private fliseterrasse, 4 enorme soveværelser, stort badeværelse med både badekar og bruseniche. Til sidst rummer boligen også et ekstra toilet.
45 m2 garage med god loftshøjde, fliser og stærkstrøm….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elmegården 28 , 4450 Jyderup2.695.000 kr.14.431 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.597 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 176 ㎡Grund: 958 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2004

Elmegården 28, 4450 Jyderup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Jyderup

I et dejligt kvarter med kort og sikker gåafstand af både skole, fritidsaktiviteter, indkøb og pasningsmuligheder, udbydes nu denne velindrettede og charmerende etplansvilla, perfekt for børnefamilien med op til tre børn.

Her får I alt hvad I kan ønske jer af god plads med store, indretningsvenlige rum og en stor, ugeneret have. Huset på Elmegården 28 er opført i 2004 og er indrettet med fokus på at kunne rumme den store familie helt optimalt. Her får I fire gode værelser samt store, åbne fæll…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elmegården 28, 4450 Jyderup2.995.000 kr.16.037 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.319 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 176 ㎡Grund: 958 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2004Sidste tilstandrapport er fra: 08.08.2022 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x