Esromgade 12 0-th, 2200 København N

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Indflytningsklar høj stuelejlighed, på en god og rolig beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/2 – klik på billede –

LEJLIGHEDEN: Du bydes velkommen lige ude foran lejlighedens hoveddør. Her er der en lille entré, som deles med naboen. Her er plads til sko og jakker. Når du kommer ind i lejligheden, bliver du mødt af et stort og lyst køkken-alrum. Køkkenet er fra Kvik og er etableret i 2018. Der er god arbejds- og opbevaringsplads i køkkenet og god plads til et spisebord. Sælger har etableret akustikplader i loftet, som er med til at give en rolig og behagelig atmosfære. Fra alrummet er der adgang til den rummelige stue, hvor der kan indrettes en hyggelig dagligstue. Til sidst er der et rummeligt soveværelse med plads til en seng og det charmerende indbyggede klædeskab. Der er adgang til både stuen og værelset fra gang og alrum, hvorfor lejligheden også egner sig godt som delebolig. Toilet og bad er separeret og placeret i hvert sit rum. I lejligheden er der stuklofter, plankegulve og radiatorskjuler, som er med til at gøre denne lejlighed helt unik.

EJENDOMMEN: Nydelig rødstensejendom som er opført i 1903 og huser ejerforeningen Esromgade 12/Fredensborggade 2. I ejendommen er der indlagt fjernvarme, og der er adgang til et stort grønt og charmerende gårdanlæg med borde/bænke og legeplads. Derudover er der fællesvaskeri, og der tilhører to opbevaringsrum til lejligheden, et kælderrum og et loftrum.

KVARTERET: Tilbagetrukket og rolig beliggenhed, med Nørrebrogade med de mange hyggelige caféer og butikker lige rundt om hjørnet og tæt på grønne områder som Nørrebroparken og Assistens Kirkegård. Fra lejligheden er der kun en kort gåtur til den Røde og den Sorte Plads, hvor byrummet kan nydes. Der er masser af transportmuligheder i form af bus, tog, metro og naturligvis gode cykelstier til og fra byen. Der er lagt meget energi i at gøre kvarteret til et spændende og oplevelsesrigt område, hvor der både er plads til oplevelser og udfoldelser.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Esromgade 12 0-th, 2200 København N3.995.000 kr.49.321 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.317 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 81 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1903

Der er ingen anmendelse på “Esromgade 12 0-th