Esterhøjvej 9, 5370 Mesinge

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Esterhøjvej 9

Fuldmuret og MEGET velholdt kvalitetsvilla ca. 6 km. fra Kerteminde. 80 kvm. god og tør kælder. Villaen ligger i Mesinge med gåafstand til købmanden, busser mm. Samme ejere, der virkelig har passet villaen, siden opførslen i 1973. Ugenert og flot prydhave, carport og større redskabsrum. Taget er netop gennemgået og malet op.

Indvendig er der entre med gæstetoilet, fra entre indgang til lys vinkelstue med store vinduer til terrasse og have. Fra stue adgang til køkken/alrum, herfra udgang til en af terrasserne/have. Stort soveværelse, 2 værelser samt badeværelse. Huset har også en bagindgang med adgang til køkken og kælder.

Kælderen rummer en gang, vaskerum/grovkøkken, større rum der har været brugt til fester, gæsteværelse, motionsrum mm. Særskilt toilet. Yderligere sauna og badeværelse med brusebad. Desuden viktualierum og mindre værksted. Stor krybekælder med reoler og plads til opbevaring. Kælderen fremtræder lys og venlig med lyse klinker på gulvet samt opgang til carport og gårdsplads.
Villaen er tilsluttet fjernvarme. Spildevand og overfladevand er blevet separeret.
En sjælden udbudt villa med masser af muligheder, bl.a. få kilometer til badestrand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Esterhøjvej 9 , 5370 Mesinge1.895.000 kr.11.300 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.691 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 133 ㎡Grund: 953 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-28 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x