Fanefjord Kirkevej 15A, 4792 Askeby

4792 fanefjord kirkevej 15a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velkommen til Fanefjord

Her er den ideelle ejendom for den store familie der gerne vil bo tæt sammen, og alligevel har hver deres bolig. Desuden god udlejningsbolig til investering.

En historisk ejendom er nu til salg, den gamle købmandsbutik i Fanefjord. Nu er muligheden der for at blive en del af historien og eje tre boligenheder, der alle er med charme og sjæl.

Boligerne fremstår nydelige og de er alle løbende vedligeholdt, med øje for bibeholdelse af den oprindelige byggestil og fine detaljer.
De tre boligenheder er opdelt i to ejendomme.

Den første ejendom er ikke kun stor, den er også ekstremt rummelig og alsidig. Her er fin lys indretning og højt til loftet. Når I træder indenfor, bliver I mødt af stor entré med adgang til nydeligt badeværelse med klinker og brus. Fint køkken/alrum med masser af skabsplads og spisearrangement. Køkkenet er samtidig i direkte åben forbindelse til stuen. I boligen er der 4 gode værelser, som alle er indretningsvenlige og der er mulighed for at sammenlægge værelser, hvis man ønsker de skal være større.

Til boligen hører der desuden en gammel stald til, hvor de oprindelige spiltove stadig er intakte. Her er god plads til opbevaring, samt trappe til en uudnyttet førstesal, som med ønske og lidt håndværk, snildt kan laves til beboelse.

Den anden ejendom er opdelt i to boliger, hhv. stue og førstesal.

I boligen i stueplan får I en entré med fordeling til værelse, badeværelse med lyse klinter samt køkken med god skabsplads og kig til haven. Derudover et soveværelse, og stor dobbelt stue med karnap og dejligt lysindfald.

I boligens førstesal er der en entré. Herfra adgang til lyst badeværelse med brus. Dobbeltstue med dejligt lysindfald og indretningsvenlig til hhv. spiseplads og sofaarrangement. Dejligt og lyst køkken med fine elementer og god plads til den kreative madlavning. Desuden et soveværelse.
Her er der ligeledes en stor kælder med et vaskerum og to disponible rum, evt. værksted/opbevaring. Hernede er ligeledes luft/vand varmepumpen placeret.

Ejendommen byder på dejlige udendørsarealer, hvor I blandt andet får rådighed over en skøn have med græsplæne og flisebelagt terrasse, som er fælles for alle. Her er der god anledning til grillhygge med familie og venner, alt imens ungerne frit kan lege i haven.

Ejendommen opvarmes via luft til luft varmepumpe, og her er mulighed for Flexbolig.

Hvis I bliver den næste ejer, flytter I samtidig til et hyggeligt område hvor I indenfor kort afstand får skole, børnehave, offentlig transport og indkøbsmulighed i lokale Dagli´Brugsen Fanefjord. Derudover er der ca. 10 minutters kørsel til motorvejen mod København og omkring 19 minutter til Stege By. Sidst, men ikke mindst får I Fanefjord skov, kirke og Hårbølle Strand indenfor rækkevidde af få km….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fanefjord Kirkevej 15A , 4792 Askeby1.925.000 kr.5.438 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.476 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 354 ㎡Grund: 1156 ㎡Antal værelser: 13Opført i: 1924

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x