Faxevej 15, 4652 Hårlev

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende ejendom, direkte ud til åbne marker.

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

På Faxevej i Hårlev får de nye ejere glæde af en velholdt og istandsat ejendom, med skøn udsigt over åbne marker. Ejendommen ligger centralt i den hyggelige stationsby Hårlev, og fra ejendommen nås alle hverdagens fornødenheder.

Selve villaen har igennem sælgers ejertid gennemgået en løbende renovering og nydelig vedligeholdelse, så den idag fremstår indflytningsklar og uden behov for større istandsættelse.

Ejendommen består af en villa i 2 plan, samt stor udestue, hvorfra udsigten til markerne er noget helt specielt.

Udvendig byder ejendommen på et væld af klassiske detaljer i høj kvalitet, og det første man møder er et præsentabelt overdækket indgangsparti med hoveddør i hårdtræ. Via hoveddøren træder man ind i lys entre med svungen trappe til ejendommens førstesal. Villaens førstesal er indrettet med to gode værelser, samt stort repos.

Tilbage i stueplan nås villaens dagligstue og istandsatte køkken via entreen, hvor dagligstuen emmer af hygge og varme fra de nydelige parketgulve, samt brændeovnen. Sælger har opsat luft/luft varmepumpe som supplement til opvarmningen.
Køkkenet er indrettet med lyse køkkenelementer, som brydes flot af den mørke bordplade, og har direkte adgang til ejendommens lyse spisestue med samme gennemgående gulve som dagligstuen.

Fra køkkenet træder man ud af den oprindelige ejendom og ind større tilbygning fra 1987. Tlbygningen byder først på stort praktisk bryggers med separat indgang fra den lukkede gårdhave. Her er også regulært fyrrum. Fra bryggerset er der adgang til nyere badeværelse med brus og nyere gæstetoilet.

Ejendommen afsluttes med endnu to værelser begge med udgang til den store udestue med et fantastisk view over de åbne marker.

Villaens have er regulær, nem at holde, og byder på flere gode terrasser og en skøn lukket gårdhave.

Faxevej 15 ejendommen til dem der ønsker en indflytningsklar villa med charme og en fantastisk udsigt. Kontakt os alle ugens dage imellem 08:00 og 22:00 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Faxevej 15 , 4652 Hårlev1.995.000 kr.11.943 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.153 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 164 ㎡Grund: 590 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1935