Femsølyngvej 3, 2970 Hørsholm

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Bedårende udsigt på fortryllende og idyllisk beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/3 – klik på billede –

Det er overraskende, at man kun 30 min. fra Kgs. Nytorv kan bo så idyllisk og fredfyldt. Høsterkøb er en lille landsby med egen skole og skønt naboskab samt en udsigt og stemning ligesom den perfekte drøm om at bo på landet.

Området her “Femsølyng” er udkanten af Rude Skov. Maleriskt smukt område med små søer, stråtækte huse, folde med heste og køer samt en af Danmarks største skove lige i baghaven. Helt fredfyldt men alligevel ses folk ridende til hest, nogle løber en tur, andre ude at gå tur, nogle på mountainbike, etc.

Kom og oplev stemningen. Du får helt sikkert et forelsket sus i maven. Denne slags idyl er svær ikke at forelske sig i.

Villaen er opført af nuværende ejer tilbage i 1976. Flot og velholdt i klassisk tidstypisk stil. Fuldmurede vægge og gode materialer giver mulighed for at modernisere eller bygge om/bygge til. Noget vil de fleste gøre og nogle ligefrem bygge nyt.

Skønt åbent miljø med forbindelse mellem spisestuen i stueplan samt den flotte trappe til 1. sal med åben forbindelse til opholdsstue med pejs og loft til kip. Det store praktiske bryggers bygges evt. sammen med det store køkken. Overalt en helt fortryllende udsigt! Det sværeste spørgsmål er, om man bedst kan lide udsigten fra 1. sal eller fra stueplan….

Endvidere er der kontor/gæsteværelse i stueplan, garderoberum og nyere badeværelse. På 1. sal er der forældresoveværelse, børneværelse, skabsrum og nyere badeværelse.

Skøn have med masser af plads på de 4.703 kvm. grund, men alligevel ikke for meget. Egen lille bøgeskov, lille kælkebakke samt stor smuk græsplæne ned til søen, store buske og træer samt den allestedsværende udsigt og idyl. Solrig sydvendt terrasse, dobbelt carport, mv.

Book en fremvisning her via siden eller ring på 45 80 50 43….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Femsølyngvej 3 , 2970 Hørsholm9.650.000 kr.57.084 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.345 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 168 ㎡Grund: 4703 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1976

Der er ingen anmendelse på “Femsølyngvej 3