Fredensvang 33, 7600 Struer

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Villa med 4 værelser og stor stue

Den gode planløsning med 4 værelser og den centrale beliggenhed i forhold til skole og børneinstitution, gør boligen til et oplagt valg for børnefamilien.
Villaen er beliggende i roligt kvarter med direkte adgang til stisystem. Herfra er der kun 600 m. til skole og fritidsaktiviteter. Kun ca. 1 km. til dejlig badestrand og 2½ km. til Struer centrum.
Hjemmet er indrettet med et dejligt lyst spisekøkken med adgang til praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter og opbevaring. Rummelig vinkelstue, med gode indretnings muligheder og med pille-brændeovn. 4 gode værelser, alle med skabsplads. Dejligt badeværelse med bruseniche.

Ønsker I et åbent køkkenmiljø, hvor man kan være sammen på tværs af dagens aktiviteter, er det oplagt at åbne mellem køkken og stue.

Dejlig syd/østvendt have med plads til at børnene kan spille bold og lege, samtidig med at I kan slappe af på terrassen. Til hjemmet er desuden tilhørende carport i forbindelse med værksted samt en overdækket terrasse.

Skal dit kommende hjem være beliggende i børnevenligt kvarter med kort afstand til skole, børneinstitutioner og fritidsaktiviteter. Ta’ med os på fremvisning og se ved selvsyn de gode rammer, som Fredensvang 33 byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fredensvang 33 , 7600 Struer1.095.000 kr.7.157 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.953 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 146 ㎡Grund: 790 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1969

Der er ingen anmendelse på “Fredensvang 33

Annonce: