Fuglebakken 42, 7600 Struer

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn villa med mange værelser

Rummelig villa beliggende i et særdeles børnevenligt område, og skolen samt børnehaven ligger kun få hundrede meter herfra. Man kan bevæge sig på stisystemer fra området og hele vejen til centrum og havnemiljøet, så selv de små trafikanter kan bevæge sig sikkert omkring.

En spændende villa der består af 2 smagfulde etager, indrettet med mange værelser, masser af plads og 2 badeværelser – ét på hver etage. Der er fra havesiden mod vest, etableret svalegang hele vejen langs husets facade, smukt afsluttet med skøn terrasse, hvorfra den smukke udsigt over haven og sommeren kan nydes.

Stueplan (1.sal fra havesiden) er smagfuldt indrettet med skønne opholdsrum bestående af køkken – alrum, i åben forbindelse med en stor opholdsstue med plankegulv og udgang til hævet terrasse. Værelsesafdeling med 3 værelser og badeværelse med badekar. I forbindelse med entreen ligger gæstetoilettet.
Underetagen er indrettet med 4 gode værelser og hjemmets andet badeværelse med bruseniche, samt et bryggers og et vaskerum. Her er desuden endnu et stort disponibelt rum, som i dag er indrettet som et værelse. Fra denne etage som ligger i niveau med haven er der også en stor lækker terrasse.

Huset fremstår lyst og venligt og henvender sig specielt til den store familie, som både ønsker mange rum og gode opholdsarealer. Samtidig er der gode muligheder for at drive hjemmekontor eller klinik – med egen indgang.

Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske naturoplevelser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af specialbutikker, spisesteder, skole og uddannelsesmuligheder- alt sammen i kort afstand fra hjemmet. Ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fuglebakken 42 , 7600 Struer1.495.000 kr.6.227 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.345 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 228 ㎡Grund: 944 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1966

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x