Gaden 40, 6261 Bredebro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Energivenligt parcelhus med blot én kilometer til havet

I er sikkert kørt forbi Husum-Ballum, når I er kørt til Vadehavet, en fredelig landsby, hvor godt naboskab er i højsædet. På Gaden 40 ligger dette flotte og hvide parcelhus, der siden det blev bygget i 1977, er blevet moderniseret, så det i dag er et yderst energivenligt hus med jordvarme og solceller. Boligen er på 165 kvadratmeter med en grund på 1.138 kvadratmeter, så I kommer til at have rigeligt med plads at boltre jer på. Her er fire værelser, hvoraf de to på husets østside er kommet til senere, og både gæstetoilet og badeværelse. Boligens helt store trækplaster er den solrige stue. Tidligere åbnede terrassedøren op ind til en havestue, men denne har sælger i løbet af årene gjort til en integreret del af stuen, hvilket betyder at I får en enestående udsigt ud over markerne.

Haven er smart indrettet i små zoner. Oppe ved huset, i læ for vinden mellem garagen og havestuen, ligger den sydvendte terrasse, og i den anden ende af haven har I et hyggeligt anneks med terrasse, hvor I kan nyde roen, og i et lille solrigt hjørne står drivhuset. Omme på den anden side har I yderligere en terrasse, en stor indkørsel og garagen.

Her i Husum-Ballum kommer I til at bo midt i den smukke sønderjyske natur. Her er der kun en kilometer til Vadehavet og en næsten 13 kilometer lang sti, der tager jer op langs kysten til Vesterende Ballum og hjem igen. Byen har daginstitutioner til de små, og i Bredebro og Skærbæk er der skoler, hvor skolebussen sørger for at køre børnene sikkert til og fra.

Herudover følger der også en grund med, spørg her efter oversigtbillede af denne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gaden 40 , 6261 Bredebro1.450.000 kr.8.011 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.432 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 165 ㎡Grund: 1138 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-01 check den her