Gl. Århusvej 298, 8800 Viborg

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet villa med skøn have

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

En yderst velholdt villa med en utrolig skøn og velanlagt have. Haven indeholder masser af buske og træer, samt flere hyggekroge rundt i haven. Haven indeholder også havedam, juletræ, køkkenhave, blomsterbede, frugtbuske og -træer, så en have, hvor man kan være selvforsynende. Udover haven er der en god garage med port og et godt værksted, det hele er yderst velholdt og pænt.

Boligen er beliggende nær Vedsø og tæt på skov, yderligere er der gode busforbindelse og kun 11 min. ind til Viborg Centrum.

Villaen indeholder: Stor overdækket terrasse, der i dag bliver brugt som orangeri og havestue. Derfra kommer man ind i huset entré, hvor der er adgang til et badeværelse med brus, stort soveværelse med gode skabe og mindre køkken med en lille spiseplads. Fortsætter man igennem huset, kommer man til den store lyse stue, som er yderst indretningsvenlig. Herfra er der adgang til endnu et værelse samt udgang til udestuen, hvor man kan nyde udsigten til haven i fulde drag.
Kælderen indeholder: gæstetoilet og stort bryggers. Stort lyst disponibelt rum, som fremstår i god stand og er oplagt til hobbyrum. Derudover er der et godt opbevaringsrum.

Hele villaen er veludnyttet og velholdt – kom endelig at oplev denne villa.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Århusvej 298 , 8800 Viborg1.250.000 kr.9.325 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.220 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 88 ㎡Grund: 1411 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1962

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x