Grævlingløkken 93, 5210 Odense NV

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Yderst velholdt villa på roligt vænge i Korup

Det er vigtigt at have prioriteterne i orden, når man tager på boligjagt. For hvad sigter man efter? En udfoldet familievilla på mange hundrede kvadratmeter? Eller som her: en yderst velholdt villa, der løftes lige så meget af sit skønne lokalområde som af sin gode grundform? Denne villa hører til sidstnævnte, og I får 118 veldisponerede kvadratmeter på en fornuftig adresse i attraktive Korup.

Her er meget godt i vente – uanset om I hører til dem, der søger charme eller fokuserer på fakta. Indtager man det tekniske perspektiv, finder man en pæn rødstensvilla fra 1984, som fik nyt tag med undertag i 2009 og dermed ikke umiddelbart giver udsigt til de store udgifter. Huset ligger på en god, privat koteletgrund, hvor den rummelige dobbeltcarport med isoleret redskabsrum på samlet hele 49 m2 også er værd at tage med.

Men man skaber ikke et hjem med data alene. Kemien skal også være til stede, før man med sikkerhed ved, at man har fundet det rette match. Boligen ligger med langsiden mod sydvest, så dagslyset får usædvanligt gode betingelser for at trænge helt ind i huset. Den høje fleksibilitet vidner også om en bolig, der er diplomatisk og parat til at indgå kompromisser.

Hvis I eksempelvis drømmer om et lækkert, moderne køkken-alrum, skal I ikke sidde længe ved forhandlingsbordet, for I kan nemt etablere åben forbindelse mellem køkkenet og opholdsstuen. Desuden er der også gode muligheder for et indrette et fjerde værelse eller et ekstra gæstetoilet, mens planløsningen afrundes af et godt bryggers og et badeværelse, som begge er stilsikkert opdateret inden for de seneste to år, med moderne toner og inventar.

Andre supplementer følger selvfølgelig også med. Haven er køreklar – både hvad angår beplantning og terrasser. På en koteletgrund ligger I fjernt fra vænger og veje, så i stedet får I udsigt til det grønne fællesareal, der strækker sig på østsiden af ejendommen. I er også godt tilbagetrukket fra Rugårdsvej, men alligevel har I kun fem minutters gang til en lille håndfuld gode handlemuligheder. Nærmeste børnehave ligger på selve Grævlingløkken, mens der er sikre stisystemer til Korup Skole og idrætshallen.

Meget mere har man ikke behov for, så kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grævlingløkken 93 , 5210 Odense NV2.195.000 kr.17.860 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.323 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 118 ㎡Grund: 942 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1984

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x