Granborg 30, 9560 Hadsund

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggeligt sommerhus med plads

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/11 – klik på billede –

Drømmer du om et tilbagetrukket sommerhus omgivet af den betagende natur i Helberskov? Nu har du chancen for at erhverve dig dette charmerende sommerhus, hvor ro og natur forenes med komfort og hygge.

Sommerhuset ligger idyllisk placeret i naturskønne omgivelser, blot en kort gåtur fra Kattegat.

Ved ankomst mødes du af en fin entré som føre til husets badeværelse med brus og plads til vaskemaskine. 3 hyggelige værelser giver plads til både afslapning og gæster. Køkken-alrummet er hjertet af sommerhuset, med rigelig bord- og skabsplads og en åben forbindelse til den store stue. Her kan du nyde varmen fra brændeovnen og regulere temperaturen med varmepumpe.

Sommerhuset åbner op til ikke én, men to udestuer, der inviterer naturen helt ind. Forestil dig afslappende stunder, hvor grænsen mellem inde og ude opløses. Den dejlige naturgrund omkring huset giver plads til leg, afslapning og måske en hyggelig havefest. Et tilhørende udhus med to rum som sælger benytter til ekstra soveplads og et disponibeltrum skaber fleksibilitet og muligheder.

Ud over det charmerende udhus har sommerhuset også en carport, der er ideelt til opbevaring af haveredskaber, brænde og cykler.

Dette sommerhus er ikke blot et sted at bo; det er et fristed, hvor du kan genopdage forbindelsen til naturen og opleve den rolige livsstil ved kysten. Tag skridtet ind i din fremtidige sommeroase og gør dette sommerhus i Helberskov til dit eget.

Helberskov er et fantastisk naturskønt sommerhusområde, som henvender sig til dig, der elsker fred, ro og skøn natur. Området, der ligger ved Kattegats kyst og den smukke Mariager Fjord indbyder til dejlige gå- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske- eller sejltur i bølgen blå. Desuden er der mulighed for at sejle i havkajak, stå på vandski og der er mulighed for kitesurfing!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Granborg 30 , 9560 Hadsund850.000 kr.8.309 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.293 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 86 ㎡Grund: 2880 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1977

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x