Granvej 10H, 4281 Gørlev

4281 granvej 10h 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Super god kvalitet. Lækre detaljer. Gulvvarme. Masser af plads.

Super lækkert Kalmarhus fra 2015 med gulvvarme i hele huset og med kun 400 meter til strandkanten. Det er en dejlig badestrand.

Huset, der er beliggende i et roligt område med mange nyere huse, har ved opførelsen fået ekstra “kræs”. Det skal bl.a.nævnes,at gulvvarmen kører via luft-vand-varmepumpe. Der er brugt ekstra på “Designa” køkkenet. Lækkert gulv af god kvalitet. Sauna og jacussi.

Specielt skal nævnes – kvaliteten er over gennemsnittet. Der er 3 terrasser mod forskellige verdenhjørner. Solrig grund, med skovbevoksning ved baghaven. Lavt varmeforbrug. Loft til kip.

Der er opført et isoleret udhus, som også har gulvvarme.

Huset indeholder: Lækkert lyst Designa-køkken med hvidevarer og masser af skabsplads. Køkkenet, der er i åben forbindelse med stuen, har et fantastisk godt lysindfald. Stue med udgang til vestvendt terrasse. Soveværelse. Værelse med dør ud til terrasse. Værelse. Stort lækkert badeværelse med jacussi og sauna. Stort praktisk bryggers/entre med skabe, vaskemaskine, tørretumbler.

Ud over luft-vand-varmepumpe, er der etableret en luft-luft varmepumpe til brug i overgangsperioderne, hvor det ikke er så koldt. Der er et cykelskur (ej på bbr).

Sommerhuset er velegnet til brug hele året….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Granvej 10H , 4281 Gørlev2.545.000 kr.23.242 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.075 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 105 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2015Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-17 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x