Gråstenvænget 15, 4230 Skælskør

4230 grastenvaenget 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nyere villa i moderne design!

Kvalitetsvilla der er færdigbygget i 2021, med 211 kvadratmeter beboelse og 40 kvadratmeter indbygget garage. Her er 4 børneværelser, soveværelse og et kontor.

Huset er bygget med gennemtænkte løsninger og i et ensartet materialevalg, hvilket giver dig en god og rolig gennemgang af boligen. Ejendommen har en god placering for området, med en beliggenhed for enden af lukket stikvej.

Varmekilden er det moderne ”luft til vand” anlæg og er topisoleret efter nutidens standarder. Bemærk det meget flotte energimærke, der har beregnet en årlig udgift på kun 2.792 kr. pr. år. Dermed kan du bo rigtig billigt i denne ejendom.

Garagen er fuldt isoleret og sammenbygget med resten af huset, gennem en smart passage med store vinduer. Der er lavet en stor træterrasse i hårdt træ af typen ”Cumaru”.

Huset rummer alle de moderne løsninger, som bl.a. genvexanlæg, centralstøvsuger og har selvfølgelig gulvvarme overalt i boligen. Toiletterne er i højeste kvalitet og åbner selv, når man nærmer sig. Veluxvinduerne i taget har motor, og kan åbnes/lukkes med fjernbetjening. De kan lukkes automatisk med regn sensorer.

Boligen er designet så der er rigtig god plads til hele familien. Det er indrettet således: Indbydende bryggers med skabe, børneafdeling med 4 gode værelser og separat badeværelse med brus. Herudover rummer boligen et stort køkken/alrum med masser af skabe/skuffer og adgang til praktisk viktualierum, opholdsstue og en forældreafdeling med stort soveværelse og lækkert badeværelse med både badekar og bruseniche. Hjemmearbejdet kan foretages i kontoret, der ligger i forbindelse med køkken/alrummet.

Omkring huset er der etableret en fin have med græs og lagt en pæn stenbelægning.

Fra området er der kort afstand til bymidten, parkområde ved Guldagergaard, indkøb, skole og lægecenter. Skælskør byder i øvrigt på en fantastisk natur, lækker badestrand ved Kobæk og et maritimt havnemiljø, hvor der kan ansøges om plads til båden.

Kontakt EDC i Skælskør, hvis du vil vide mere om denne skønne ejendom. Vi kan træffes alle ugens 7 dage på 58166666….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gråstenvænget 15, 4230 Skælskør3.995.000 kr.15.133 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.584 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 211 ㎡Grund: 841 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2021

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x