Harboes Vænge 3, 4230 Skælskør

4230 harboes vaenge 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot murermestervilla med en god beliggenhed!

Her udbydes en af de beliggenheder, som stort set aldrig kommer til salg i Skælskør. Ejendommen ligger oppe på bakketoppen med en udsigt flere steder fra huset, over Skælskør Nor. Herudover er placeringen næsten i byens midte, så du kan gå til alt hvad Skælskør kan tilbyde.

Sælger har stilfuldt tilbygget ejendommen med en stor og fuldmuret dobbelt garage med et isoleret udhus. Kun parkeringsarealet i den smagfulde belægning adskiller garagen og huset.

Fra ejendommen er der en kort gåtur til det smukke og maritime havnemiljø, Skælskør skole, Lystskoven og bymidten. Stien er næsten lige udenfor døren. Harboes Vænge er en lille og lukket vej med ganske få husstande.

Ejendommen er blevet nænsomt renoveret med respekt for husets alder, stil og udtryk. Sælger har udskiftet køkkenet med flotte elementer fra ”Svane Køkkenet” og keramik boldplade. De fleste vinduer i ejendommen er udskiftet – dog ikke dem på huset nordside.

Sælger har fået lagt et tegltag, ovenpå de gamle skiffertag, som i dag fungere som undertag.

Den elegante havestue, med masser af vinduer, giver en følelse af, at du nærmest sidder ude i haven.

Boligen er indrettet således; Entré med en trappe til 1.sal, gæstetoilet, indbydende opholdsstue med afhøvlede gulve, tv-stue med afhøvlede gulve, smukt køkken/alrum i en god kvalitet med lækre hårde hvidevarer samt et bryggers, hvor du kan gemme vasketøj og naturgasfyret. Husets 1. sal rummer tre værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse. Herudover et badeværelse med brus. De to af værelserne, har en skøn udsigt ud mod vandet.

Kælderen rummer en gammeldags viktualiekælder.

Denne ejendom er helt unik – både med placering og udtryk. Book en fremvisning hos EDC Martin Mortensen allerede i dag. Vi fremviser alle ugens 7 dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Harboes Vænge 3, 4230 Skælskør2.695.000 kr.17.242 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.113 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 140 ㎡Grund: 611 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1915

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x