Grethesvej 5, 4550 Asnæs

4550 grethesvej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skønt lille sommerhus i fredelig udstykning

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/3 – klik på billede –

Velkommen til Grethesvej 5

I rolige omgivelser finder I dette charmerende sommerhus, med røde facade og hvidmalede lavenergi-vinduer. Et rigtigt hyggeligt sommerhus med god plads til den lille familie.

Boligen indeholder et rummeligt soveværelse med god plads til kommode + mindre indbygget teknik rum der med små midler kan laves til et mindre walk-in klædeskab. Husets andet værelse indeholder køjeseng og kommode. Fra værelset er der adgang til mindre soverum på ca. 4 kvadratmeter. Væggen kan med fordel væltes, hvis man ønsker værelset større. Badeværelset er med klinkegulv og bruseniche. Stort åbent køkken-alrum, med nyere gulve, nyt køkken, gode lysindfald og praktisk opdelt spise- og dagligstue. Fra stuen er der adgang til den solrige sydvendte have.

Udenfor venter jer en have, hvor I kan sætte jeres helt eget præg. Det er kun fantasien der sætter grænserne hér.

Asnæs Lammefjord er placeret i en lille og ugeneret udstykning midt imellem Asnæs og Fårevejle Stationsby. Der er nem adgang til offentlig transport, hvad enten man vælger bussen som passerer området i time drift eller har cyklen parkeret ved én af de 2 stationsbyer i nærheden. Bor man i København kan turen køres på godt en times tid.
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning på telefon 59 65 12 72…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grethesvej 5 , 4550 Asnæs695.000 kr.10.859 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.202 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 64 ㎡Grund: 1286 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x