Strandkrogen 5, 8305 Samsø

8305 strandkrogen 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Sommerhus tæt på fin badestrand på Samsøs vestkyst

Sommerhuset ligger kun 300 m fra fin vestvendt badestrand med flotte solnedgange. Fra havnen i Sælvig går der bilfærge til Jylland og direkte passagerfærge til Aarhus C.

Sommerhuset er indrettet med stor stue, brændeovn der giver den rigtige sommerhusstemning og udgang til terrasse imod vest hvor eftermiddags-/aftensolen kan nydes. Stuen er lys og rummelig med plads til sofahjørne og stort spisebord. I forbindelse med stuen ligger køkkenet med god skabsplads. To gode værelser med dobbeltsenge, masser af skabe og fra det ene værelse er der udgang til østvendt træterrasse med udebruser. Badeværelset er med klinker på gulv og vægge, gulvvarme og separat bruseniche. Derudover er der bryggers med bord med håndvask og vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der udgang til carport og i forbindelse med carporten er der udhus med god plads. Entre, bryggers, køkken og stue er med natursandfarvede fliser, hvidmalet vægge og listeloft, husets hovedvarmekilde er luft-til-luft varmepumpe, suppleret med brændeovn og elradiatorer. Der er wifi via fiber indlagt i huset. Huset er placeret midt på grunden og haven er delt op i små rum med hæk, buske og et par frugttræer, der giver gode kroge til læ, muligheder for masser af leg og hygge. Derudover er der et brændeskjul.
Fra Sælvig er der cykelsti hele vejen til øens hovedby, Tranebjerg. Her finder man supermarkeder, akutlægehus, biograf og flere forskellige spisesteder. Nordpå går cykelstien til Nordby, hvor man finder idyllisk gadekær, specialforretninger og mange spændende spisesteder. Derudover er der et væld af muligheder, med bl.a. velrenommeret 18-hullers golfbane ud til Samsø Bælt, verden største labyrint, afvekslende natur og mange forskellige kulturelle oplevelser i løbet af året.
Grundejerforening Lykkestrupstrand er med medlemspligt og de plejer at sætte badebro op til sæsonen.

******Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****
Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe
ved udlejning så har EDC Samsø A/S et udlejningsbudget, som er udarbejdet af det
lokale feriehusudlejningsbureau Feriepartner Samsø.
Kontakt gerne Feriepartner Samsø direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandkrogen 5 , 8305 Samsø1.895.000 kr.16.667 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.505 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 106 ㎡Grund: 1207 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1990Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-28 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x