Grønnegade 7B, 6580 Vamdrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Pæn Ejerlejlighed

Beliggende på Grønnegade i Vamdrup finder du denne fine lejlighed i to plan. Lejligheden består af entré med adgang til fint størrelse bryggers samt et toilet. Fra entréen er der også adgang til en stor stue med spiseplads samt åben adgang til køkkenet.
Materialevalget er parketgulve, liste-/ og betonlofter og køkkenet er udskiftet i den nuværende ejers tid, hvor der er blevet tilføjet overskabe samt opmuret opbevaringsplads.

Lejlighedens 1. sal består af tre soverum, hvor der i alle rum er loft til kip, samt et badeværelse med gulvvarme.

Lejligheden har et mindre udeareal, hvor der er plads til at hygge sig i de varme måneder. Sælger har valgt at have lidt bede og ellers er haven/gården flisebelagt så der er minimalt med vedligehold.

Ydermere har lejligheden et tilhørende skur med plads til fryseplads og evt. mindre værksted. Der er også et fælles skur til haveredskaber ganske få meter fra lejligheden.

Med til lejligheden hører også egen privat carport med plads til bilen.

Lejligheden er beliggende med kort afstand til centrum, indkøb, skole og børnepasning.
Lejligheden henvender sig derfor til et bredt publikum.

Lejligheden er blevet passet godt på og er derfor i god stand.

Lyder det som noget for dig/jer? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 75 58 12 11!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønnegade 7B , 6580 Vamdrup995.000 kr.8.844 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.523 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 109 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1979

Grønnegade 7B, 6580 Vamdrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Ejerlejlighed med lodret skel

Beliggende på Grønnegade i Vamdrup finder du denne fine lejlighed i to plan. Lejligheden består af en entré med et fint størrelse bryggers samt et toilet. Fra entréen er der adgang til en stor stue med spiseplads samt åben adgang til køkkenet. Materiale valget er parket gulve, liste-/ jog betonlofter og køkkenet er udskiftet i den nuværende ejers tid, hvor der er blevet tilføjet overskabe samt opmuret opbevaringsplads. Lejlighedens 1. sal består af tre soverum samt et badeværelse med gulvvarme….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønnegade 7B , 6580 Vamdrup1.145.000 kr.10.178 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.520 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 109 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1979