Gundestrupvej 23, 5600 Faaborg

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Bindingsværkshus med stråtækt tag og den skønneste have

Hvis I går og drømmer om at bo i fred og ro på en ejendom, hvor der er smuk udsigt og mulighed for at dyrke jeres interesse for havearbejde eller havekunst, så er her en særdeles oplagt anledning til at gøre noget ved det i virkeligheden. Med denne ejendom er der skruet helt op for idyllen i den mageløst smukke og særdeles velanlagte have, som er skabt over de seneste to årtier med alle mulige slags blomster, planter og træer, som gør den til en sansehave med massevis af steder at opholde sig. Det er også en spiselig have med flere æbletræer og blommetræer, og der er naturligvis mulighed for at udvide med mere nyttehave, så I kan dyrke jeres yndlingsgrøntsager, der som bekendt smager bedst.

Boligen matcher haven, hvad angår idyl og romantik, da den er opført i bindingsværk og med stråtækt tag, der blev gennemgået i 2009, herunder myndingen. Der er masser af god plads i huset og en hyggestemning, som er meget udtalt. I stueplan er cirka halvdelen af arealet reserveret til køkken og stue med vinduer til flere sider. Her er også viktualierum til forrådet, og bryggerset er meget praktisk slået sammen med entréen. I får desuden to værelser og badeværelse, så der er god plads til jeres gæster. Ovenpå er der soveværelse med walk-in garderobe og en skøn stue, der fungerer som et fantastisk observatorium til haven og området.

I bor nær ved Gundestrups kombinerede ostemejeri og ølbryggeri, og ellers har I blot to kilometer til Vester Åby, tolv til Faaborg og seksten til Svendborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gundestrupvej 23 , 5600 Faaborg1.150.000 kr.7.174 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.829 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 160 ㎡Grund: 2226 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1877

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x