Hærvejen 91, 6200 Aabenraa

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende landsted med gode udbygninger nær Bjerndrup og Kliplev.

I bydes velkommen til Hærvejen 91 som er beliggende roligt og naturskønt. Med en historie der strækker sig tilbage til 1912, er denne charmerende ejendom en ægte perle, der kombinerer historisk appel med moderne indretning. Ejendommen har tidligere været brugt til ”Bed & Breakfast” og anvendes i dag som privat bolig med tilhørende AirBnB udlejning, hvilket præsenterer en mulighed for at generere ekstra indtægter.
Bygningssættet er bestående af et stuehus med et imponerende boligareal på 254 m². Herudover 310 m² udbygning med anvendelsesmuligheder som f.eks. liberalt erhverv eller udlejning. Udbygningen er indrettet med garage, multirum, depot, badeværelse med 3 bruser + 4 toiletter, fitness-rum, køkken og flere værelser/disponible rum med egen indgang.
Stuehuset karakteriseres ved stråtaget som tilføjer en unik charme til denne ejendom, der i øvrigt er omgivet af en stor naturgrund på 6396 m², der giver en følelse af idyl og privatliv. Grunden er primært udlagt til grusbelagt indkørsel, solrig have samt beplantet med juletræer. Indvendigt bliver I budt velkommen i en hyggelig entré med plads til sko og overtøj. Herfra adgang til en hyggelig stue med flotte trægulve. Køkken er ligeledes lyst, indbydende og med udgang til den sydvendte terrasse. Herudover finder I 2 gode badeværelser med gulvvarme, 5 gode soveværelser, en fordelingsgang og depot.
Der er i 2022 blevet investeret i en splinterny luft til vand varmepumpe som primær varmekilde. Hertil suppleres der med 2 stk. luft til luft varmepumper med placering i køkken og stue.
Huset er blevet tilkoblet offentlig vand hos Padborg vandværk i 2023 ligesom der er etableret en septiktank til spildevand.
Den naturskønne beliggenhed er placeret mellem landsbyerne Kliplev og Bjerndrup. Byen Bjerndrup indbyder med et aktivt lokalsamfund (årets landsby 2022), hvor forsamlingshuset, byparken, legepladsen samt fællesområdet omkring dette, danner rammerne om mange gode aktiviteter. Tæt på Kliplev finder I motorvejstilkørslen, som sikrer jer en nem trafikal forbindelse. I Kliplev finder I også Dagli Brugsen, togstation, kommunal skole, daginstitutioner og Kliplev Hallen med gode motions- og idrætsfaciliteter.
Denne ejendom er mere end bare en ejendom; det er et hjem fyldt med karakter, historie og muligheder.
Velkommen hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hærvejen 91 , 6200 Aabenraa2.095.000 kr.5.935 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.978 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 254 ㎡Grund: 6396 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1912

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x