Havholm Agervej 8, 4050 Skibby

4050 havholm agervej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot udstillingshus i Skibby sælges

Skibby er en driftig handelsby med et veludviklet bycenter, hvor man kan handle næsten alt. Her er mange parkeringspladser uden tidsbegrænsning. Blandt de mange butikker her kan nævnes: Meny, Netto, Imerco, Apotek og optiker.
Lidt uden for bymidten findes: Aldi, XL-Byggemarked, Jem og Fix, Glarmester etc.
Der findes ligeledes en mængde små selvstændige håndværkere. Her er en stor skole (Fjordlandsskolen – tidligere Marbækskolen) i byens østlige udkant, samt idrætsklubber med fodbold, badminton, håndbold etc. centreret om Skibbyhallen i den sydlige ende af byen.

Huset er opført som vores nye udstillingshus og er en del af ny udstillingsby i Skibby. Vi er 5 byggefirmaer repræsenteret.
Huset er opført som et længehus med ensidig taghældning. Dette gør at der er lofter til kip i hele huset. Huset er udstyret med store vinduespartier som giver et fantastisk lys hele dagen. Huset opvarmes med indbygget luft til vand varmepumpe. Køkken og skabe er kvalitetselementer fra HTH. Huset udføres med udhæng mod vest samt overdækket terrasse som giver fantastisk mulighed for at sidde ude….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havholm Agervej 8 , 4050 Skibby8.550.000 kr.34.413 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.798 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 173 ㎡Grund: 700 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2023Sidste tilstandrapport er fra: 2006-06-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x