Havløkkevej 57, 4951 Nørreballe

4951 havlokkevej 57 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Den gamle Købmandsgaard i Havløkke

Velkommen til et stort stykke landsby historie.

Oprindelig købmandsgård med dertil hørende oprindelige indretning med magasiner, vognporte, pigekamre, lagre og selvfølgelig købmandens hjem.

Grundarealet er nu på knapt 1200 m2 og ejendommen på over 350 m2. – Et sted der rummer muligheder og rammer til inspiration, kreation og det gode liv på Lolland.

Er det i perfekt stand ? – Nej da. Der er plads til forbedringer, færdiggørelser og renoveringer rigtig mange steder. – Men prisen er jo også derefter. Det er en stor mundfuld, så har du ikke penge med og eller evner og lysten til at arbejde, så skal du ikke lade dig forelske i stedet her.

Indretningen handler også om hvad du har lyst til, men til venstre for vognporten er der nu gårdbutik, og vognporten er et stort overdækket og lukket rum med fordeling til værksted, lager og udgang til haven flere steder.

Selve ejendommen rummer i stueplan stuer, køkken, baggang, bryggers og stor entre. På 1. sal er der dels meget stort værelse/gildesal og flere værelser og rum bundet sammen af en lang fordelingsgang.

En fin opholdshave som kræver lidt kærlighed, med flere læ, sol og skygge terrasser. Fortrinsvis græs og god randbeplatning.

Ejendommen opvarmes med træpillefyr samt 2 brændeovne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havløkkevej 57 , 4951 Nørreballe565.000 kr.4.562 kr/㎡Ejer Udgifter: 929 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: FStørrelse: 350 ㎡Grund: 1200 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1896Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x