Havstokken 22 1, 7700 Thisted

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nyd aftensolen fra en fantastisk terrasse mod vest med panoramaudsigt over havet

Nyd aftensolen fra en fantastisk terrasse mod vest med panoramaudsigt over havet.

Denne ferielejlighed er beliggende på Havstokken i Nr. Vorupør – du kommer ikke tættere på byens liv og Vesterhavet. Det tager 1 minut at gå ned til vandkanten og molen.

Projektet på Havstokken (Landingspladsen) er bygget i 2019 og fungerer som en ejerforening. Foruden 77 m2 feriebolig, får du en hems med min. plads til 2 madrasser. Fra hemsen kan morgensolen mod øst nydes sammen med kik over klitterne. Noteret som ferielejlighed.

Der er en dejlig terrasse mod øst ved indgangspartiet til lejligheden samt den mest fantastiske terrasse mod vest med fuldstændig udsigt over Vesterhavet og mod molen i Vorupør. Til lejligheden hører et kælderrum til opbevaring (nr. 12 nederst). Der er 1 parkeringsplads til hver lejlighed. Ved denne parkeringsplads er der en ladestander under opførsel.

Selve ferieboligen er beliggende på 1. salen, og boligen er indrettet med: Entré med grå klinker (gulvvarme). Værelse med trægulv, 3/4 seng og skabsplads. Soveværelse med trægulv, masser af skabsplads med alu-håndtag samt en dejlig stor dobbeltseng. Bade- værelse med grå klinker (gulvvarme), bruseniche, hvide elementer fra HTH og plads til vaskemaskine. Stue med trægulv i åben forbindelse med køkkenet. Loftet er i kip med troldtekt lofter. Køkkenet har hvide HTH-elementer, alt i hårde hvidevarer og flot udsigt gennem stuen med spiseplads samt udgang til flisebelagt terrasse med flot udsigt til havet. Der er varmepumpe, og lejligheden er monteret med en hel del ekstraudstyr.

Fritidshuset er udlejet via bureau, og lejekontrakten skal respekteres. I 2022 har huset været udlejet for kr. 96.536 + forbrug.
Alt indbo medfølger, pånær få personlige effekter.

Vorupør er beliggende midt i stort naturområde med rig mulighed for at bade i havbadet eller selve havet. Her der er også mulighed for at fiske fra molen og meget andet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havstokken 22 1, 7700 Thisted3.400.000 kr.44.156 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.893 kr/mdrEjerlejlighed/FritidsboligEnergimærke: Størrelse: 77 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2019

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x