Heldumvej 10, 7620 Lemvig

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gennemrenoveret murermestervilla – en traditionel bolig til det moderne publikum

De bedste murermestervillaer taler en klassisk dialekt, som moderne mennesker også kan forstå.
Huset rummer masser af tradition og charme – og samtidig møder boligen jer i øjenhøjde.
De stilrene opdateringer er tilpasset boligens originale detaljer og inden døre får I hele 201 kvadratmeter.

Huset er en lokal specialitet, der er opført med sten fra Lemvig Teglværk i 1930. Over de røde murstensfacader hviler et klassisk pyramidetag med zinkinddækket kvist og det meste af villaen har fået nye fuger.
Foruden selve huset har ejendommen en 30 m² stor garage, som også kan agere værksted, med tilkørsel fra sidevejen på Skovbrynet.
Garagen er isoleret, opvarmet og strømført, så kort sagt får I et perfekt værksted til handymanden.
Haven er nem og nyanlagt og den skønne gårdhave indrammes af et flot smedejernshegn.

Indenfor er boligen gennemrenoveret med flotte materialer og standsmæssigt fremstår villaen fuldkommen indflytningsklar.
Både stueplan og kælder er begge totalistandsat og underetagen byder på en række anvendelige disponible rum, der fremstår i boligkvalitet.
I finder blandt andet et vaskerum og et lille toilet, mens stueplanet følger en traditionel planløsning.
Kælderen fremstår med flotte velving lofter, stueplan med kønne stuklofter og 1. salen med de fineste synlige loftsbjælker.

Køkkenet er udført med massive elementer, herunder en snedkereret bordplade i egetræ. Lækre detaljer som fx de håndmalede, marokkanske klinker falder naturligt ind og det samme gør de rå vægge, som I møder flere steder i huset. Foruden køkkenet, byder stueplan også på to stuer, herunder en suite og dertil kommer badeværelset samt to værelser, hvoraf det ene aktuelt anvendes som viktualierum.

Førstesalen rummer to yderligere værelser, der samles omkring en repos i stuestørrelse og et toilet/bad, som er det eneste der mangler at blive opført.

Opgraderinger som Genvex og Danfoss Ally-termostater er på plads. De elektriske installationer er fornyet med nye kontakter og ny eltavle, og samtidig holder huset sin historik i live med originale messinghåndtag og mahognidøre mm..

Sælger beskriver et herligt naboskab med Skovbrynet, hvor der bl.a. er tradition for flagdage på fødselsdage og andre højtider og generelt en vedkommenhed, som er til stor glæde for sælger.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer og her er rig mulighed for smukke naturoplevelser året rundt.

Med kun 5 minutter til centrum, finder du en hyggelig gågade med adskillige dagligvare- og detailbutikker, samt havnemiljøet der især om sommeren summer af liv.
Havneområdet rummer bl.a. restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Boligen ligger centralt og i kort afstand findes bl.a. motionscentre, skoler og øvrige institutioner, svømmehal, idrætshal, fodboldbaner, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En centralt beliggende bolig i en smuk havneby, der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø.

Kontakt EDC Lemvig på 96 63 40 00 for at høre nærmere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Heldumvej 10 , 7620 Lemvig1.595.000 kr.9.172 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.694 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 153 ㎡Grund: 355 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1930

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x