Helenelyst 310, 8220 Brabrand

8220 helenelyst 310 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hyggelig ejendom med fantastisk beliggenhed midt i naturen og tæt på byen

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/4 – klik på billede –

Drømmer I om et hjem midt i den skønne natur med et rigt dyre- og fugleliv omkring jer? Men stadig med byens bekvemmeligheder tæt på? Så er Helenelyst 310 perfekt til jer.
I får her en grund på knap 2,5 hektar, hvor det kuperede terræn prydes af enge, store træarealer og en rislende bæk, der løber tværs gennem grunden og under gårdspladsen. I midten af det hele finder I det charmerende hovedhus, der ligger sammen med stalden med mulighed for hestehold og andre husdyr samt værksted, garage og hønsehus. Her er der altså rig mulighed for at dyrke jeres hobbyer med god plads til det hele.
I huset bliver I budt velkommen i entréen, hvorfra der er direkte adgang til både stue og køkkenalrum med brændeovn. Køkkenet fremstår flot og velholdt i hvide træelementer og med praktisk arbejdsbord i midten. Her er der god plads til, at hele familien kan samles omkring madlavning, lektier og hyggeligt samvær. I stuen er der ligeledes plads til hele familien med mulighed for både spisebord og sofaafdeling. Herfra er der også direkte adgang til haven og udsyn til den idylliske bæk.
Fra køkkenafdelingen er der adgang til et disponibelt rum, bryggers og husets badeværelse, der fremstår i flot stand. I alrummet er der en trappe op til 1. salen, hvor I finder 3 gode værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe. Desuden er her en stor repos, der med fordel kan indrettes som en ekstra stue eller aktivitetsrum.
Helenelyst er et yderst populært område for beboere i alle aldre, men særligt attraktiv for børnefamilier, grundet de mange rekreative områder med stisystemer, Langdalen, hundeskov, Engdalskolen, institution, legeplads indkøbsmuligheder og Brabrand Sø inden for kort afstand.
Desuden er der nem adgang til motorvej og kort afstand til offentlig transport, der kører direkte ind til Aarhus C.
I kommer kort sagt ikke til at mangle noget, samtidig med at jeres nye hjem giver den helt rigtige følelse af landlig idyl….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Helenelyst 310 , 8220 Brabrand4.500.000 kr.30.364 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.786 kr/mdrLandejendomEnergimærke: BStørrelse: 150 ㎡Grund: 24663 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-04 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x