Hindbærhaven 63, 8520 Lystrup

8520 hindbaerhaven 63 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt og indflytningsklar familievilla

Velkommen til Hindbærhaven 63! Denne indflytningsklare villa er beliggende i et roligt villakvarter omgivet af andre børnefamilier, og har en dejlig udsigt udover markerne. Villaen er beliggende tæt på Lystrups mange faciliteter og med let adgang til omfattende stisystemer med direkte vej til f.eks. skole, indkøb og idrætsanlæg.

Boligens indretning passer perfekt til børnefamilien, og der er i 1988 lavet en spændende fuldmuret tilbygning. Boligen er løbende blevet renoveret og vedligeholdt, og den tilbyder i dag en ideel ramme for det moderne familieliv.

Boligen byder på et velholdt køkken i åben forbindelse med en fin spiseplads. Køkkenet er af mærket UNOFORM og har godt med skabsplads. Fra køkken/alrummet er der adgang til en stor vinkelstue med udgang til terrassen. Stuen er med brændeovn og gulvvarme, samt en helt fantastisk udsigt udover markerne fra stuevinduet mod nord. I stuen er der desuden plads til at lave et 5. værelse, hvis man har behov for et ekstra rum.

Boligen indeholder 3 lyse og indbydende børneværelser, som er perfekte til leg, læring og afslapning samt et større soveværelse med skabe i tilbygningen. Derudover er der to gode badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Det ene er med smart løsning til vaskefaciliteterne. Desuden et fint bryggers med god opbevaringsplads og håndvask samt en rigtig fin entré, som byder jer velkommen.

Til boligen hører en carport med tilhørende redskabsrum. Her er lavet en fin overdækning til at tørre tøj. Haven er overkommelig og velanlagt med gode bede, græsplæne samt en stor stenterrasse.

Villaen er beliggende i et stille område med kort afstand til busforbindelser og skole. Der er ikke langt til den dejlige natur ved Engsøen og Skårupgård skov samt gode tilkørselsforhold til motorvejen og Grenåvejen.

Kontakt EDC AROS på tlf. 87 43 42 41 allerede i dag for aftale om en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hindbærhaven 63 , 8520 Lystrup4.395.000 kr.27.096 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.253 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 160 ㎡Grund: 589 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1981Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-09 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x