Hindballevej 11, 5466 Asperup

5466 hindballevej 11 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende ejendom i landlige omgivelser med plads til heste

Drømmer I om fredfyldte, landlige omgivelser og et liv med dyr eller pladskrævende hobbyer? Så har vi den perfekte ejendom til jer! Denne charmerende ejendom i Asperup byder på en masse gode udbygninger, en 4835 m2 stor grund med hestefold og et yderst charmerende stuehus, som I kommer til at elske, hvis I vel at mærke er til den landlige stil. Stuehuset er løbende moderniseret, så det i dag flot forener funktionalitet med klassisk landlige detaljer. Indretningen byder på en god blanding af hyggelige kroge og optimal udnyttelse af pladsen, så I kan nemt flytte ind uden at skulle modernisere yderligere. Nogle af de særlige træk, der tilføjer masser af charme til boligen, er de flotte, gamle plankegulve, charmerende trædøre og ikke mindst det hyggelige landkøkken. Køkkenet er udstyret med små skuffer, gardinforhæng og træbordplade – præcis som et vaskeægte landkøkken skal se ud. Der er naturligvis foretaget nogle moderniseringer gennem tiden, herunder udvidelsen til alrum med spiseplads, så den moderne børnefamilie kan føle sig hjemme. I forlængelse af køkkenet er der adgang til to hyggelige stuer, der udgør nogle skønne opholdsrum med god plads til familie og gæster. Fra den ene stue er der udgang til en lækker, hævet træterrasse, hvor I kan nyde en dejlig udsigt ud over haven i skæret fra aftensolen. Foruden de nævnte rum er der fire værelser, et badeværelse og et bryggers med vaskefaciliteter. Boligen opvarmes med Luft-til-vand anlæg, hvilket gav sælger et varmeforbrug på kun 9.800,- i 2023, ifølge energimærket. En af de største kvaliteter ved denne ejendom er de mange muligheder, som udbygningerne åbner op for. Her får I nemlig 350 ekstra kvadratmeter at gøre godt med, hvad end I fortsat ønsker at bruge det til hestehold eller drømmer om mere plads til bilprojekter, keramikværksted eller lignende.Ejendommen ligger lige godt en kilometer fra Båring, som er lille by med lokal skole fra 0.-6. klasse og daginstitution lige ved siden af. Derudover er der mulighed for indkøb i Brugsen, der ligger i samme område. En skøn og charmerende ejendom hvor drømmen om hestehold og hobbyprojekter kan blive til virkelighed. Kontakt os for en fremvisning på telefon 5369 0306….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hindballevej 11 , 5466 Asperup1.295.000 kr.8.765 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.817 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 142 ㎡Grund: 4835 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1908Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-01 check den her

Hindballevej 11, 5466 Asperup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Nedlagt landejendom i naturskønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/2 – klik på billede –

Nedlagt landejendom med energimærke C beliggende i naturskønne omgivelse i udkanten af Asperup. Der er kort afstand til dagligvarebutikker, skole og kun få km til Båring Vig. Der er ligeledes stort ridecenter i nærheden ejendommen.

Grundarealet udgør 4.835 m2 og er udlagt som hestefold. Nuværende ejer har lejet ekstra jord fra naboejendommen, som køber forventelig, kan overtage forpligtigelserne på.

Hovedbygningen har et boligareal på 142 m2 og er i et plan. Indrettet med et stort centralt og meget hyggeligt køkken/alrum, badeværelse med bruser, bagindgang, depotrum, soveværelse, 2 værelser og 2 stuer med flotte trægulve, højt til loftet og udgang til den parklignende have. På stuehuset er de nyere tag. Ejendommens oliefyr er udskiftet med ny leaset varmepumpe som sikrer et lavere varmeforbrug. Tagetagen er ikke udnyttet.

Der er 3 udhusbygninger, hvor den ene er under nedrivning. De 2 øvrige udhuse består af stor lade bygning med nyere stålbuer, hestestald, hønsehus, stort hobbyværksted og garage m.m.

En ejendom med masser af muligheder.

Ejendommen har en central beliggenhed med få km til motorvejstilkørslen ved Nørre Åby og med kort køretid til både Odense og Trekantområdet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hindballevej 11 , 5466 Asperup1.295.000 kr.8.765 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.312 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 142 ㎡Grund: 4835 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1908Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-01 check den her