Hjallesevej 179, 5230 Odense M

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar villa i Odense M – klassisk stemning og hyggelig have

Hvis hverdagens praktik vægter højt i jeres boligvalg, skulle I tage at se nærmere på Hjallesevej 179. Ejendommen i Odense M ligger med MENY og Coop 365 som genboer, mens hjemmeadressen er fredelig – både i den hyggelige have og indenfor i boligen, som fremstår velholdt og nydelig.

Her kan vi præsentere jer for en klassisk villa i flot murermesterstil. Her får I med andre ord et flot byggeri, hvor de løbende moderniseringer er foretaget uden at modarbejde det varme, stemningsfulde grundhus. Samtidig fremstår boligen selvfølgelig indflytningsklar.

Set indefra er husets opbygning favorabel for børnefamilien, som for de flestes vedkommende vil få endda rigtig god plads. Etagemeterne strækker sig fra stueplanet og op på førstesalen, mens også den gode underetage i boligkvalitet føjer et væsentligt antal kvadratmeter til det samlede regnskab.

Med opholdsrum i stueplan er hverdagens samlingspunkter lagt centralt i huset, og her finder I stuen i åben forbindelse med det pæne køkken-alrum, som er lige til at tage i brug. Første sal består af to gode værelser, køkken samt et badeværelse ( her er det muligt at nedlægge køkkenet og dermed få tre gode værelser). Derudover får I tre meget anvendelige disponible rum på underetagen. Denne byder desuden på et ekstra badeværelse, og med egen indgang er etagen oplagt at bruge som teenageafdeling.

I den lukkede baghave er der særligt én ting, som med garanti vil charmere jer. En lækker og ugeneret overdækning, hvor det hyggelige terrassemiljø holder til, så I kan invitere venner, familie og gode naboer på søde sommerdrinks. I har desuden en sydvestvendt terrasse med udgang fra køkken/alrummet.

Der er plads til parkering foran huset eller i den tilhørende garage på 32 m2., men selvom I har udpræget nem adgang til Ring 2, er der sjældent behov for at starte bilen i det daglige. Ud over supermarkederne har I en klassisk håndværksbager nærmest skråt overfor, og de fleste øvrige fornødenheder ligger ligeledes inden for gåafstand.

Mulighederne i ejendommen er mange – hvad enten du/i ønsker at benytte hele ejendommen som bolig eller har ønsket om udlejning. Ejendommen kan nemt opdeles til udlejning.

Kontakt os for en fremvisning, vi glæder os til at høre fra jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjallesevej 179 , 5230 Odense M2.795.000 kr.20.372 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.453 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 108 ㎡Grund: 736 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1954Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-18 check den her