Hjejlevej 17, 8641 Sorring

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Renoveret villa med fantastisk udsigt tæt på byens skole

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/12 – klik på billede –

Denne skønne bolig er placeret på Hjejlevej 17 i Sorring og byder på en række af attraktive kvaliteter. Beliggenheden er fantastisk med en god placering på en lukket vej og meget tæt på byens skole. Fra ejendommen kan man nyde en god udsigt, der suppleres af områdets skønne natur. Denne kombination af god beliggenhed, rummelighed og en imponerende udsigt skaber en ideel ramme for et jeres næste hjem.

Boligens indretning
Boligen, fordelt over to plan, imponerer med sin veludnyttede plads og moderne indretning. I stueplan finder I et lyst og åbent køkken i forbindelse med alrum og stuen. Der er udgang til en ugenert terrasse fra alrummet. Stueplanen rummer også et soveværelse samt et moderne badeværelse fra 2014, bryggers fra 2010 i lyse materialer samt en entre. Der er en garage samt et disponibelt rum/viktualierum i forlængelse af garagen, der giver ekstra opbevaringsmuligheder. Overetagen byder på tre rummelige soveværelser, og en fantastisk sydvendt altan, som giver mulighed for at nyde solrige dage. Et stort og lyst repos og et badeværelse med badekar samt et disponibelt rum, som bl.a. kan bruge til opbevaring.
I 2010 har nuværende ejer renoveret køkken, entré og bryggers. Taget, hardy plank på gavle og stern er fra 2008 mens vinduer og døre er fra 2003.

Området
Hjejlevej er beliggende på en rolig, lukket vej og har direkte adgang til byens skole. Sorring, Danmarks højest beliggende landsby, er en indbydende og hyggelig by med et idrætsanlæg, en sportshal, fitnesscenter, skole og et børnehus med både vuggestue og børnehavefaciliteter. Byen byder også på praktiske busforbindelser til Aarhus, Silkeborg samt indkøbsmuligheder i den lokale Dagli Brugs. Med en ideel beliggenhed i det midtjyske landskab er Sorring By let tilgængelig og placeret tæt på Aarhus, Silkeborg og Skanderborg, alle inden for en 15-25 minutters kørselsafstand fra ejendommen. Sorring By er således en perfekt base for dem, der ønsker at nyde det bedste af det midtjyske miljø….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjejlevej 17 , 8641 Sorring2.698.000 kr.13.294 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.642 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 203 ㎡Grund: 789 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x