Hjejlevej 51, 8641 Sorring

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Unik ejendom beliggende i skønne Sorring

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/3 – klik på billede –

På Hjejlevej 51 i Sorring ligger en fantastisk bolig med arkitekttegnede detaljer. Boligen er perfekt til familien, der søger et hjem med masser af plads og gode løsninger. I boligens rum er skønne lysindfald fra vinduespartierne, som sikrer nogle gode, lyse rum. Boligen byder på tre soveværelser, et fantastisk køkkenalrum i forbindelse med stuen, et badeværelse og gæstetoilet samt et kontor i forbindelse med det ene værelse. Fra soveværelset på overetagen er der udgang til en sydvendt altan, hvorfra I kan nyde den friske luft og fantastiske udsigt over grønne områder.

I køkkenalrummet og store dele af stuen er et flot teglgulv, fine karnapper fra 2010 og akustiklofter. Fra stuen er der desuden udgang til en skøn udestue, som er et perfekt sted for jer at nyde solen året rundt. Boligen er fuldmuret og har solceller, hvilket betyder I får et energieffektivt hjem. Der er ligeledes en integreret kælder, hvor I har ekstra plads og gode muligheder for opbevaring eller det kan bruges som værksted eller et ekstra opholdsrum.

Hjejlevej 51 er beliggende på en lukket vej med direkte sti til byens skole. Sorring er Danmarks højst beliggende landsby (www.sorring.dk) og er en hyggelig by med stort idrætsanlæg, sportshal, fitnesscenter, skole og børnehus med både vuggestue og børnehave. Der er desuden bus til Aarhus – Silkeborg og indkøbsmuligheder i byens Dagli´ Brugs. I kan nå til Aarhus, Silkeborg og Skanderborg indenfor 15-25 minutters kørsel fra ejendommen, hvorfor Sorring By har en perfekt beliggenhed i det midtjyske landskab.

Alt i alt er Hjejlevej 51 en fantastisk bolig, der byder på unikke detaljer, masser af plads og en fantastisk udsigt. Det er det perfekte sted at kalde hjem, og det vil helt sikkert give jeres familie masser af glæde og gode minder i mange år fremover….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjejlevej 51 , 8641 Sorring2.850.000 kr.15.638 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.489 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 172 ㎡Grund: 823 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1975

Der er ingen anmendelse på “Hjejlevej 51

Annonce: