Højbro 24, 4750 Lundby

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Landlig ejendom med potentiale.

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

Her får man virkelig smæk for skillingerne med et nydeligt hovedhus i fine gamle proportioner på 148m² og gode udbygninger på knap 100m². Med til herligheden hører over 6.000m² grund udlagt med egen margueritrute og med tanke på biodiversiteten. Mulighederne er mange på det store reelle areal.
Boligen har sin naturliglige indgang via den overdækkede terrasse til det store bryggers. Lyst køkken i hvide elementer og åbning ind til den fine spisestue. Her kan man også ”hænge” i baren og sludre med kokken. Dobbeltdøre til stue/værelse. Der var oprindeligt en kæmpe stue mellem de 2 værelser og skabene som nemt etableres igen alt efter behov. På 1.salen finder man stue samt 2 gode værelser i begge gavle. Lækkert og indbydende flisebadeværelse med brus. Her skal man blot tænke på et gulv så står 1. salen skarpt.
Ejendommen har ingen varmekilde og derfor intet energimærke! Man skal derfor påregne installation hertil.
Også en hver mands drøm: en kæmpe garage og værksted at rode på. Her er 100m² med port og plads til alverdens mande-planer. Eget firma kunne også være en oplagt mulighed.
Beliggende på stor og fuldstændig ugeneret grund med alt hvad dertil hører. Rigeligt med hyggekroge og natur, som virkelig vækker din indre husmand. Omgivelserne er den perfekte medicin mod stress.
I nærområdet finder man indkøb, boldbaner og en masse andre aktiviteter for folk i alle aldre. Vand og skov samt gode busforbindelser mellem Næstved og Vordingborg, skolebus til Lundby, hvor der i øvrigt er togstation og alt hvad man behøver hverdagen. Det er da genialt.
Her er mulighed for at erhverve med weekendattest, så boligen også kan anvendes som fritidsbolig.
Når billederne er færdige med at fortrylle dig, så ring til EDC Vordingborg – alle ugens dage – for fremvisning på 5598 5620….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højbro 24 , 4750 Lundby695.000 kr.4.066 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.386 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: Størrelse: 148 ㎡Grund: 6020 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1930

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x