Højtoftevej 18, 7900 Nykøbing M

7900 hojtoftevej 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

KLASSISK, RUMMELIG OG VELHOLDT VILLA I HYGGELIGE TØDSØ

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/4 – klik på billede –

Overskuelig, minimal vedligeholdelse, gode materialer, god planløsning, gode naboer og ro og fred – ja, generelt gode rammer er nogle af de ønsker, som Højtoftevej 18 kan byde på. Så er det kravene til en ny bolig, skal I altså se med her. Her får man et rigtig godt hus til pengene!

I udkanten af den hyggelige landsby, Tødsø, ligger denne villa. I Tødsø er der et rigtig godt sammenhold, hvor man kan deltage i de mange forskellige arrangementer, som afholdes i løbet af året. Her er også skøn natur, fritidscenter med boldbaner, god legeplads og meget andet. Der er også kun få kilometer til Bjørndrup stand, hvor der er gode badeforhold. Endvidere er der kun 5 kilometer til Nykøbing, så man hurtigt og nemt kan komme til skole, butik, gågade m.v.

Villaen er opført 1981 i røde sten med hvide vinduer og brun tagbelægning. Villaen rummer 193 m2 i to plan og har således en rigtig god størrelse til familien. Arealet fordeler sig på henholdsvis 106 m2 i stueplan og 87 m2 på 1. sal. Til huset er også en carport på 46 m2 med indbygget værksted/udhus.

Indretning: Entré/vindfang med adgang til fordelingsgang og trappe til 1. sal. Pænt badeværelse med skabsarrangement og brus. Stort og praktisk bryggers med direkte indgang fra husets carport. Fint og rummeligt soveværelse med masser af skabsplads. Derudover stort køkken i træ med henholdsvis både god skabsplads og god plads til dagligdagens spisearrangement. Lige ved siden af ligger husets dejlige og store opholdsrum, hvor der lige nu er indrettet med spisestue i den ene del og sofagruppe og opholdsstue i den resterende del. Ideelt kunne være at slå dette sammen, så man får ét stort opholdsrum med køkkenalrum og stue i ét. Et skønt rum, hvor der er plads til hele familien og et dejligt lysindfald. Herfra er der også adgang til have og terrasse, hvilket der ligeledes er fra husets køkken. 1. salen byder på endnu en skøn opholdsstue med en dejlig udsigt over området og de åbne marker, ligesom der er tre regulære og gode værelser og et badeværelse i samme stil som dét i stueplan. Alt i alt en super skøn og ideel planløsning for familien, der giver mulighed for opholdsrum på begge etager – men samtidig mulighed for at separere børne- og forældreafdeling. Overalt i huset er der mange vinduer, så der er altid dejligt og lyst i hjemmet, uanset hvor du befinder dig. Flere steder fra boligen er der en skøn udsigt over åbne marker og vidder.

Udover huset får man også en skøn grund på 997 m2 at boltre sig på. Grunden er pæn og velplejet og kræver ikke det store vedligehold, da den primært er anlagt i græs og hæk og med enkelte bede rundt omkring, som bidrager til den hyggelige havestemning. Derudover flere hyggelige flisearealer, hvorfra I kan nyde terrasselivet og fritiden. Foran huset mødes I af en flisebelagt indkørsel, der fører op til husets carport.

Et rigtig godt hus med gode rammer, der er klar til en ny ejer.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højtoftevej 18 , 7900 Nykøbing M795.000 kr.4.209 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.131 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 193 ㎡Grund: 997 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1981

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x