Holtlundsvej 8, 8882 Fårvang

8882 holtlundsvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Landejendom med ca. 6,1 ha i skønne omgivelser med udbygninger i rigtig velholdt stand

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/3 – klik på billede –

Skønne Toustruplund beliggende i rolige og idylliske omgivelser, på en lukket grund, sælges. Hos EDC AROS Galten kan vi nu udbyde denne velholdte og yderst charmerende landejendom der strækker sig over ca. 6,1 ha. Toustruplund, som ejendommen hedder, byder på en fantastisk kombination af komfort, charme og ubegrænset plads i en fantastisk natur. Her finder I bl.a. et indflytningsklart/hyggeligt stuehus, en meget brugbar og praktisk stald, et stort og rummeligt værksted, en garage, en carport og et spisekammer/opbevaringsrum.
Ejendommens stald og værksted har i 2020 fået udskiftet tagkonstruktion og i 2023 er der kommet solceller på ejendommen.

Denne landejendom er meget oplagt for jer, som drømmer om en livsstil præget af familieliv, mulighed for dyrehold, udendørsaktiviteter, værksted og plads til at kunne udfolde sig. Beliggende kun 25 minutters kørsel fra Silkeborg og 10-15 minutters kørsel fra Hammel, får I en optimal placering der kombinerer det bedste fra landlig idyl og nærhed til de større byer. Stuehuset, der blev opført i 1920 og ombygget i 2000, byder på 178 kvm fordelt på 1,5 plan. Her venter 125 kvm i stueetagen, der fordeler sig på entré/bryggers, badeværelse, køkken, stue, spisestue og to soveværelser. Nuværende ejer har renoveret badeværelset samt bryggers i 2007, som begge har gulvvarme samt inventar fra Invita. Fra bryggers er der adgang til køkkenet, hvorfra I har et skønt kig ud over haven. Herfra er der adgang til både stuen og spisestuen. Stuehuset har hyggelige, sprossede vinduer og i stuen en brændeovn, som bidrager til en behagelig atmosfære. Mellem stuen og spisestuen er en fransk dør, som forbinder de to rum. Det er dog muligt at lukke af mellem de to rum, således I kan etablere et ekstra værelse i stueplan, hvis I ønsker dette. Fra stuen er der adgang til to soveværelser, hvorfra I har direkte udgang til en fliseterrasse fra det ene værelse.

På overetagen, der strækker sig over 53 kvm, finder I et stort, åbent og lyst repos samt to store soveværelser, hvorfra I har et skønt kig ud over ejendommens omgivelser. Det vil være muligt at etablere flere værelser på overetagen, hvis I skulle ønske dette. Huset opvarmes med et pillefyr, som den nuværende ejer har fået udskiftet i 2013 ligeledes er GENVEX ventilationsanlæg i huset udskiftet i 2016 for optimal komfort.

Udbygning
Til ejendommen hører en rigtig brugbar udbygning/stald på 180 kvm. Bygningen opvarmes via en brændeovn. Her får I rigtig gode udfoldelsesmuligheder, og det er kun fantasien som sætter grænsen. Stalden kan rumme store selskaber og kan derfor benyttes til fx større komsammen, arrangementer, kursus, gildesal, værksted, hobbyrum eller andet. I kan endda etablere bokse, hvis I skulle ønske dette. Fra stalden er der adgang til et maskinhus på 121 kvm, med et stort loftrum. Her er rig mulighed for opbevaring, drive hobby, etablere værksted eller andet. Nuværende ejer har udskiftet tagkonstruktionen på taget i stald/maskinhus i 2020 samt etableret solceller i 2023.

Yderligere tilbydes en garage på 71 kvm med både spisekammer og overdækning til bilen, der sikrer rigelig opbevaringsplads til alle jeres behov.

Området omkring ejendommen byder på en skøn, vestvendt terrasse og en helt fantastisk, lukket have. Bag stalden/maskinhuset finder I en mindre køkkenhave samt indhegninger, der giver mulighed for dyrehold eller fritidsaktiviteter som ATV-kørsel mm.

Ejendommens jord bortforpagtes i dag. Forpagtningsaftalen kan fortsætte, såfremt man ønsker dette. Der foreligger også et købstilbud på jorden, som kan frasælges, såfremt man ønsker dette.

Fra ejendommen er der blot 1,8 km til Fårvang skole og ca. 2,5 km. til Dagli´Brugsen i Fårvang. Byen har ligeledes en hal som bl.a. kan bruges til fritidsaktiviteter mm.

Alt i alt er dette en indflytningsklar landejendom med gode, brugbare udbygninger, som forbinder den landlige charme, gode udfoldelsesmuligheder med en god placering. Beliggende tæt på de større byer Silkeborg, Viborg, Randers, Aarhus og Skanderborg, men fortsat i fred og ro på landet. Dette er en ejendom, der simpelthen skal opleves!

Kontakt EDC AROS Galten for nærmere information samt for at bestille en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holtlundsvej 8 , 8882 Fårvang1.595.000 kr.14.977 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.877 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 178 ㎡Grund: 60980 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1920Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-07 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x