Houvej 15, 5953 Tranekær

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Houvej 15, Estre, 5953 Tranekær

Dette virkelig fint istandsatte og velholdte landsted ligger lige midt mellem Bræmlevænge Skov mod vest og Mørkholm Skov mod øst. Man har dog et åbent kig mod vandet til øst over markerne, og kan ane skibstrafikken i Langelandsbæltet. En udsigtsterrasse vil kunne gøre udsigten rigtig fin.

Området er utrolig naturskønt, og netop kendt for de store skove, som fortsætter når man kører videre mod nordspidsen på Hou. Endvidere er der gode badestrande f.eks. ved Østerhuse, på Nordstranden ved Hou, og på Nordstranden i Lohals, samt en fin og hyggelig havn med plads til f.eks. en fiskerjolle eller et lystfartøj. I sommerhalvåret summer havnen i Lohals af liv, her kan man spise og drikke, samt købe de daglige fornødenheder.

Den samlede ejendom består af to sammenbyggede enheder med hovedhuset mod vejen med 71 m2 bolig, og sidebygningen med 70 m2 bolig og 20 m2 udhus/hobbyværksted. Haven er enkelt anlagt og med flere gode terrasser. Alt fremtræder totalt velholdt. Velegnet f.eks. til en gårdbutik eller til en kunsthåndværker. Ligeledes velegnet til både helårs- og fritidsbrug, og her kan to familier/to generationer indrette sig sammen og hver for sig. Alt er istandsat over sælgers ejerperiode. Nævnes kan f.eks. at tag og vinduer er mindre end 10 år gamle, det samme gælder for køkken og badeværelse, døre er næsten nye, og Vølund luft-til-vand varmepumpe er fra 2022. Energimærket er mærke D og kan forbedres til et mærke C….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Houvej 15 , 5953 Tranekær1.845.000 kr.16.659 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.285 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 141 ㎡Grund: 1170 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1907