Hovedgaden 123, 3630 Jægerspris

3630 hovedgaden 123 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stor grund og fantastisk udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/4 – klik på billede –

På Hovedgaden 123 ligger denne charmerende murermestervilla, som byder på en fantastisk livsstil tæt på naturen. Denne smukke ejendom har en udsøgt udsigt over Roskilde Fjord, Nordskoven og frodige marker, hvor køerne græsser fredeligt. Med dens idylliske beliggenhed og rummelige grund får du rig mulighed for at nyde livet udendørs og trække vejret i den friske luft.
Huset er bygget i en stil, der emmer af charme og hygge. Den rummelige villa har tre gode værelser, et badeværelse og et praktisk gæstetoilet samt køkken i halvåben forbindelse med en stor, lys stue, hvor en brændeovn skaber en hyggelig atmosfære i de kolde måneder.
Derudover er der en rummelig vaskekælder. Villaen er også udstyret med en god garage, som både kan benyttes til køretøj og opbevaring af redskaber og andre genstande.
Denne bolig er en enestående mulighed for at bo i naturskønne omgivelser, samtidig med at du har alle de bekvemmeligheder, du har brug for i dagligdagen. Det er et hjem, der tilbyder ro, komfort og en enestående udsigt over det smukke landskab….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 123 , 3630 Jægerspris3.850.000 kr.25.041 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.686 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 140 ㎡Grund: 1258 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1904

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x