Mejerigårdsvej 19, 3630 Jægerspris

3630 mejerigardsvej 19 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Her kan du overtage ejendommen straks.

Træd ind i Mejerigårdsvej 19, et charmerende hjem, der udstråler landsbyidyl og nu står klar til at blive dit.
Denne ejendom er beliggende i det hyggelige Jægerspris, og forener moderne bekvemmeligheder med naturskønne omgivelser. Med sine 117 kvadratmeter byder huset på en perfekt blanding af komfort og potentiale. Her er 5 rummelige værelser, der giver masser af plads til dig og din familie at udfolde jer på. – Det er muligt at omdanne værelserne til stuer, hvis dette ønskes.
Hvis du har en kreativ vision, vil du elske den nuværende planløsning, der indbyder til personliggørelse. Uanset om du drømmer om et hjemmekontor, et kunstatelier eller et legeland, kan dette hjem let tilpasses til dine individuelle behov. Der er masser af opbevaringsplads til rådighed, så du kan organisere alt fra dagligdagens nødvendigheder til sæsonbetonede dekorationer. Forestil dig et hjem, hvor pladsproblemer er fortid – her er der plads til alt.
Udenfor venter en stor have, perfekt til leg, afslapning og fordybelse. Et særligt træk er den maleriske sø, der ligger som baghavenes juvel – et fredeligt sted for naturoplevelser og eftertænksomhed lige uden for din dør.
Du har mulighed for at sætte dit eget præg på dette hjem ved at gennemføre en udvendig renovering eller måske ændre planløsningen. Tag dine første skridt ind i en verden af landsbylivets charme kombineret med moderne komfort….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mejerigårdsvej 19 , 3630 Jægerspris1.695.000 kr.22.013 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.563 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 72 ㎡Grund: 284 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1875Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-22 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x