Hovedgaden 44, 3320 Skævinge

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Totalmoderniseret i 2022! Flot og charmerende murermestervilla i Skævinge

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

På en solbeskinnet grund i Skævinge ligger denne smukke murermestervilla, som er blevet istandsat efter alle kunstens regler. Renoveringen er foretaget i 2022, og man får på det nærmeste følelsen af at træde ind i en helt ny bolig med fantastisk lysindfald og en åben og moderne planløsning. Fine originale detaljer tilfører sjæl og charme, og de rå murstensvægge er med til at underbygge den helt særlige stemning i boligen. Med 221 etagelemeter er pladsen generøs, og ude venter en dejlig have med et rigtigt hyggeligt terrassemiljø.

Rundvisningen starter i stueplan, hvor I finder et stort køkken-alrum med åben forbindelse til opholdsstue, som er hævet fra alrummet med et par trin. På gulvet ligger et smukt gulv i Eg, og der er god plads til de kulinariske udfoldelser i køkkenet, som har direkte udgang til terrassen. I stueplan er der endvidere et rummeligt soveværelse med indbygget skab samt et badeværelse. På førstesalen er der yderligere tre værelser, hvoraf de to ligger i åben forbindelse – oplagt som master bedroom. Endelig får I en god kælder med værksted, bryggers og flere disponible rum.

Med adresse i Skævinge kommer I til at bo i et hyggeligt lokalsamfund omgivet af skov og natur. Fra boligen er der blot 400 meter til supermarked og omtrent en kilometer til skole, idrætshal og daginstitution. Fra stationen kommer I til Hillerød på under 15 minutter, og det tager nogenlunde samme tid at tage turen i bil.

Ring til EDC og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hovedgaden 44 , 3320 Skævinge3.895.000 kr.20.441 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.260 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 167 ㎡Grund: 827 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1942

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x